358 recepten met cantharellen
1 vanillestokje 1/4 ontvette gevogeltebouillon 1 takje bladpeterselie 400 g diepgevroren mantelschelpnoten 10 cl droge witte wijn 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot 400 g verse cantharellen1. Laat de mantelschelpnoten ontdooien in koud water (ververs het ... bekijk recept »
7 el olijfolie 3 el kappertjes 2 el gedroogde dragon 100 g geraspte belegen kaas 1 courgette 2 rode uien 200 g cantharellen 3 el olijfolie truffelaroma 500 g tagliatelle alle erbe (vers)1. Doe de olie, kappertjes, dragon en kaas ... bekijk recept »
1 peer ½ eetl honing 1 eetl citroensap 100 gr cantharellen, in vieren gesneden 1 eetl balsamicoazijn 1 (stok)brood in 8 sneetjes Handje rucola 50 gr zachte geitenkaas 1 eetl pecannoten, grof gehakt 2 eetl boterBak het (stok)brood in de oven of in een... bekijk recept »
1 konijnenrug (van 1,6 kg)4 sjalotten400 g cantharellen2 el boter3 dl wildfond2 el olijfolie1 bosje peterseliepeperzout1. Verwarm de oven voor op 180° C. Pel de sjalotjes maar laat ze heel. Borstel de cantharellen goed schoon en hak de peterselie... bekijk recept »
500 gram cantharellen citroensap 25 gram boter zout 15 bloem. Bereidingswijze Maak de cantharellen schoon. Snijd lelijke plekjes en het onderstukje van de steel weg en besprenkel ze met citroensap. Was zehalveer ze en zet ze op met de hete boter.... bekijk recept »
0,5 L port 0,5 L runderbouillon 2,5 DL slagroom peper en zout 1 groene kool 0,5 kg cantharellen 2 teenjes knoflook (fijn gesneden) De port met de bouillon inkoken tot 2,5 deciliter. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout. de groene kool... bekijk recept »
1 truffel 1 aardappelvastkokende 100 gr. cantharel 1 l. kippenbouillon 8 dl. room 4 el. mosterd Olijfolie 1 klont boterkoude 4 takjes kervelverse Zout Peper De bouillon tegen de kook aanbrengen en de truffel hierin in ongeveer 15 minuten gaar pochere... bekijk recept »
800 g broccoli 4 el olijfolie 1 rode uifijngesneden 1 teentje knoflookfijngesneden 250 g risottorijst 5 dl kippenbouillon 2.5 dl rode wijn 1 el boter zout peper 250 g cantharellengrote gehalveerd Snijd de broccoli in roosjes en was hem. Blancheer de ... bekijk recept »
75 g gedroogde morieljes, 300 g cantharellen, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 2 lente-uitjes, 7 el olijfolie, 300 g risottorijst, 1 dl droge witte wijn, 7? dl kippenbouillon [van tablet], 25 g roomboter, peper en zout, 25 g Parmezaanse kaas aan een... bekijk recept »
1ltr. kippebouillon 1 st. truffel 100 gr. cantharellen 8 dl room 4 el. mosterd (bv.Grey poupon) peper en zout naar smaak 1 st. aardappel olijfolie boter naar smaak verse kervel naar smaak. De bouillon tegen de kook aanbrengen en hierin de tr... bekijk recept »