1000 recepten met doperwten
1 pak Indiase Kip Korma 450 ml kraanwater 350 g kipfiletblokjes 300 g basmatirijst 500 g waspenen 75 g rozijnen 3 el zonnebloemolie 300 g doperwten extra fijn (diepvries)1. Meng de marinademix (uit pak) met 100 ml water (per 4 pers... bekijk recept »
700 g aardappelschijfjes 1 blik doperwten (a 400 g) 1 kleine ui 250 g cherrytomaten 2 el dijonmosterd 2 el yoghurt 250 g roze garnalen 1 stokbrood1. Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat ... bekijk recept »
1 liter groentesap (koelvers) 4 witte asperges 50 g tuinbonen (diepvries) 50 g verse doperwten 50 g haricots verts 4 cherrytomaten 50 g mihoen 25 g verse bieslook 15 g verse basilicum 15 g verse koriander 1 el olijfolie ... bekijk recept »
300 g snelkookrijst 1 ui 50 g vloeibare margarine 1 eetlepel kerriepoeder 1 mespunt gemberpoeder 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 pak koolvisfilet (diepvries, 400 g) 1 mango 1 visbouillontablet 1 zak tuinerwten (diepvries ... bekijk recept »
0.5 pompoen 75 g pijnboompitten 200 g doperwten 125 g feta 5 takjes bladpeterselie 1 el boter 1 pak filodeeg 3 tl sesamzaad 0.5 bosje munt 0.5 bosje koriander 1 teentje knoflook 50 g pijnboompitten 50 g Pecorino 1 tl grof zeezout 200 ml extra vierge... bekijk recept »
300 g pandanrijst (pak a 400 g) 3 bosuitjes 1 schaaltje rundergehakt (ca. 500 g) 1 zakje kruidenmix gehakt (40 g) 1 ei (M) 25 g boter of margarine 1 zakje roomsaus bieslook (39 g) 300 g doperwtjes extra fijn1. Rijst ... bekijk recept »
2 visbouillontabletten 2 zakjes verse doperwtjes (a 200 g, koelvers) 1 el olijfolie 2 uien (fijngesnipperd) 300 g risottorijst (pak 500 g) 1 bakje verse roomkaas (125 g) 1 schaaltje surimi sticks ((150 g), in stuk... bekijk recept »
2 sjalotjes 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 450 g doperwten (diepvries) 3 takjes peterselie zout cayennepeper 3 takjes koriander1. Sjalotjes pellen en snipperen. Knoflook pellen en in plakjes snijden. In pan olie verhitten... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 250 g witte rijst 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (gepeld) 250 g tomaten (in stukjes) 500 ml kippenbouillon (van tablet) 1 zakje worteltjes en doperwten panklaar (vers, 350 g) 1 sinaas... bekijk recept »
200 g verse doperwten (koelvers) 6 el olijfolie 2 el Witte wijnazijn 6 takjes verse munt 100 g veldslamelange 125 g ricotta1. Kook de doperwten in weinig water met zout in 8 min. beetgaar. Spoel de doperwten af met koud water. Klop in ... bekijk recept »