709 recepten met linzen
8 kipkarbonades 3 el olijfolie 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 2 el kappertjes handvol oregano, fijngehakt ½ tl gedroogde oregano 300 ml witte wijn 2 blikken tomatenblokjes à 400 g 200 ml kippenbouillon 250 g voorgekookte puylinzen sto... bekijk recept »
620 g linzen (Bonduelle) 400 g geraspte bietjes 3 el balsamicoazijn 20 g platte peterselie 40 g rucola 150 g geitenkaas naturel 45 50 g walnoten1. Doe de linzen in een zeef en spoel af. Laat uitlekken. Doe de bietjes op een groot bor... bekijk recept »
1 pak Lassie Zilvervliesrijst met linzen en biet 150 g tuinerwtjes extra fijn (diepvries) 4 eieren 1 citroen 6 el olijfolie extra vierge 1 tl mosterd 2 el bladpeterselie (bakje à 20 g) 1 el bieslook 1 venkel 75 g veldsla (zak) 50 g P... bekijk recept »
20 g Italiaanse kruiden (vers, kruidenmix: oregano, rozemarijn, salie en tijm, bakje à 20 g) 450 g aardappelpuree met boter (bak) 2 tenen knoflook 5 preien (voordeelzak à 5 stuks) 50 g boter 800 g linzen (blik à 400 g) ... bekijk recept »
1 liter kippenbouillon (van tablet) 500 g winterwortel (in plakken) 1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 1 pak tuinerwten (diepvries, 450 g) 1 blik linzen (425 g) 125 ml crème fraîche 3 eetlepels Dijon mosterd1... bekijk recept »
300 g linzen 2 eetlepels olijfolie 100 g gerookte spekblokjes 1 grote ui (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in stukjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml vleesbouillon 4 saucijsjes1. Spoel de linzen in een zeef a... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie extra vierge 1 theelepel rode-wijnazijn 1 theelepel mosterd (pittig) 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 1 teentje knoflook 2 schaaltjes Bettine larde (met spek omwikkelde geitenkaasjes, bedi... bekijk recept »
360 g linzen (pot) 60 g walnoten 15 g dille 1 limoen (schoongeboend) 400 g geraspte bietjes 2 el extra vierge olijfolie 125 g verse geitenkaas naturel 451. Laat de linzen uitlekken en spoel onder koud stromend water. Hak de waln... bekijk recept »
250 g aardbeien 3 el olijfolie extra vierge 1 el (witte) balsamicoazijn 1 snufje zout 1 snufje peper 200 g slamelange 400 g linzen 1 ui 250 g camembert1. Halveer de aardbeien. Pureer met de staafmixer de helft van de aardbeien met de olie en ... bekijk recept »
200 g blonde linzen (pak 500 g) 3 takjes verse tijm 2 laurierblaadjes 600 g zalmfilet (in 4 stukken) 4 eetlepels olijfolie 3 sjalotjes (fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 eetlepels rode-wijnazijn 1 cit... bekijk recept »