709 recepten met linzen
350 g koraallinzen 70 g zonnebloempitten 3 koffielepels currypasta Korma 1 koffielepel currypasta Korma (voor de afwerking) 1 koffielepel vegetarische bouillonpasta Delhaize taste of Inspirations 60 cl water 1 koffielepel kurkumapoeder 2 koffielepels... bekijk recept »
100 g chorizoworst 1 ui 1 rode paprika 800 g gepelde tomaten (blik à 400 g) 800 g linzen (blik à 400 g) 375 g kabeljauwfilet (diepvries) 20 g platte peterselie (bakje)1. Snijd chorizo in stukjes. Verhit de olie in een ... bekijk recept »
50 g boter 150 g gesneden uien 2 tl gedroogde dragon 1 teen knoflook 300 g gesneden prei 50 ml water 1 citroen 260 g kabeljauwfilet 300 g spinazie 410 g linzen1. Verhit 25 g boter in een hapjespan en fruit de gesneden uien en de ged... bekijk recept »
200 gr bloem (en voor te bestuiven) 90 gr boter 90 gr suiker 1 ei Snufje zout Boter om in te vettenVerwarm de oven op 180 graden. Meng de suiker, het ei en een snufje zout en klop met een garde goed door. Doe beetje bij beetje de bloem er bij en me... bekijk recept »
300 g pandanrijst 1 courgette 1 gele paprika 3 eetlepels zonnebloemolie 1 schaal kipfiletreepjes (ca. 300 g) 2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g) 2 blikken linzen (a 400 g) 1 pakje romige kokosmelk (200 m... bekijk recept »
160 gr bloem100 gr boter + om in te vetten½ ei 110 gr suiker 4 eidooiersPaar druppels vanille extract 100 ml creme fraiche2 eetl rietsuiker (of gewone suiker)Mix de bloem, 75 gr suiker, boter en het halve ei tot een egale deeg bal. Dek de bal deeg af... bekijk recept »
4 sjalotjes 1 dunne prei 4 vleestomaten ⅓ zakje tijm (à 15 g) 2 eetlepels olijfolie 1 fles bouillon tomaat (350 ml AH) 1 theelepel suiker 100 g gedroogde linzen (Silvo) zout versgemalen peper1. Sjalotjes pellen ... bekijk recept »
375 g tofu 4 el olie 1 ui 2 tenen knoflook ½ rode peper 1 cm verse gemberwortel 1 el milde Indiase currypasta 400 g linzen 2 stukjes naanbroden 15 g verse koriander 75 g cashewnoten 50 ml lichte sojasaus1. Snijd de tofu in ... bekijk recept »
250 g aardappelen (nettogewicht, geschild) 400 g chipolata’s 1 dikke tomaat 1 dikke wortel 1 koffielepel Espelette-piment gehakte bladpeterselie 200 g gerookte spekblokjes 1 kleine groene paprika 200 g kleine, Spaanse linzen (« Luengo ») of « Bio » b... bekijk recept »
3 eetlepels (zonnebloem)olie 1 zak Thaise roerbakmix (400 g) 2 blikjes linzen (a 400 g) 2 groentebouillontabletten ½ theelepel cayennepeper 1 schaaltje vegetarische rookworst (200 g, Tivall) 1 zakje gemalen jonge kaas&... bekijk recept »