1000 recepten met mais
2 gele paprika's 1 blikje maiskorrels ((300 g), uitgelekt) 1 doosje ananasstukjes ((250 g, diepvries), ontdooid) 3 el wittewijnazijn 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden)1. Snijd de paprika's in de lengte doormidden. Verwijde... bekijk recept »
275 g notenrijst 1 rode paprika 1 bosje salade-ui (6 stuks per bosje) 7 el olijfolie 200 g fijne tuinbonen 4 scharreleieren 340 g mais 15 g basilicum1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Halveer ondertuss... bekijk recept »
300 g mais 360 g tomatenmix 15 g koriander (bakje 15 g) 3 bosuitjes 2 el limoensap 400 g kidneybonen 250 g Smac 175 g geraspte Goudse belegen kaas 48 8 tortillawraps 3 el olie1. Laat de mais uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd... bekijk recept »
1 pak zoete popcorn (3 zakjes a 270 g) 10 sneetjes volkorenontbijtkoek (400 g) 10 gedroogde abrikozen ((500 g), gehalveerd)1. Pof 1 zakje mais van het pak popcorn volgens de aanwijzingen op de verpakking. 2. Knip van gekleurd papie... bekijk recept »
3 el bakken en braden olie (fles 500 ml, Reddy) 4 ambachtelijke slavinken 200 g bimi 300 g maiskorrels (blik) 400 g kikkererwten (blik) ½ sinaasappel (schoongeboend) 3 el zoete chilisaus (fles 250 ml)1. Verhi... bekijk recept »
8 gehaktballetjes (eventueel al voorgebakken) 8 middelgrote champignons 2 maiskolven 75 gr boter, gesmolten 2 teentjes knoflook Zout en peperVerwijder eventuele bladeren van de maïskolf. Snijd de maïskolven met een scherp kartel mes i... bekijk recept »
300 g crispy mais (blikje a 150 g) 800 g kidneybonen (blik a 400 g) 4 bosuitjes 500 g cherrytomaten 300 g cheddar 8 tortillawraps1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de mais uitlekken. Schep de bonen in een zeef, spoel ze onder... bekijk recept »
300 g mais 15 g koriander 250 g cherrytomaten 2 el (olijf)olie 1 schaal runderreepjes 1 sachet gerookte-paprikapoeder* 1 sachet gemalen komijn* 400 g kidneybonen 8 stuks gordita's 150 g rauwkost paprikamix 2 sachets avocadodressin... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder 70 g tomatenpuree 300 g rundergehakt 350 ml krachtbouillon rundvlees 400 g Mexicaanse roerbakmix 800 g zwarte bonen 300 g maiskorrels1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in e... bekijk recept »
4 maiskolven 4 el arachideolie 1 el jalapeños (pot) 2 el sinaasappelsap 2 el citroensap 350 g tomatenmix 200 g garnalen (AH Biologisch) 200 g gesneden romainesla 150 g tortillachips naturel1. Steek de barbecue aan. Breng een... bekijk recept »