Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Oosterse kippensoep met noedels en taugé

1½ liter water 2 kippenbouillontabletten 2 el ketjap 2 tl sambal 2 el pindakaas 350 g kipdijfilet 180 g udon noedels 500 g gebroken sperziebonen 300 g paksoi 125 g taugé 50 g gebakken uitjes1. Doe 1½ liter water, de bouillont... bekijk recept »

Noedelmaaltijdsoep met paksoi en sojaboontjes

2 tenen knoflook 2 stengels citroengras (sereh) 4 el arachideolie 2 el 5 spices poeder 1.6 liter kraanwater 220 g glutenvrije rijstnoedels 1 liter kokend water 2 limoenen 1 rode ui 2 rode pepers 6 eieren 4 el glutenvrije so... bekijk recept »

Vispakketjes met citroengras

2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4 gelijke stukken) 1 blikje coconutcream (165 ml) 3 el zonnebloemolie 2 el Japanse... bekijk recept »

Gestoofde hamlappen met pruimen

500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 2 theelepels Chinees vijf kruidenpoeder 50 g boter 50 g bakbacon 1 rode ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesnipperd) 100 g pruimen zonder pit ((a 375 g), in reepjes) 100 ... bekijk recept »

In-paksoi-pakketjes

300 g meergranenrijst 1  rode peper 1 bos bosui 200 g diepvriesdoperwten GroenterijstKook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode pepe... bekijk recept »

Omelet met snijbonen en garnalen

200 g snijbonen 1 struik paksoi 1 zakje bosui 150 g aspergetips 250 g winterpeen 2 tl sesamolie 2 el sojasaus 7 rondeeleieren 3 el kraanwater 4 el zonnebloemolie 200 g jumbogarnalen (bakje à 100 g)1. Snijd de snijbonen in sch... bekijk recept »

Geroerbakte paksoi met kikkererwten en kabeljauw

3 cm verse gember 1 teen knoflook 1 rode ui 600 g paksoi 3 el sesamolie 350 g kikkererwten 2 el sojasaus 250 g kabeljauwhaasjes ½ limoen1. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne parten. Snijd de paksoi ... bekijk recept »

Roergebakken shii-takes met paksoi

1 zak Chinese eiermie (250 g) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 1 struik paksoi (ca. 500 g) 1 zak bosuitjes (3 stuks) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 theelepel honing 3 eetlepels sojasaus (zout) 4 eetlepels geroosterde... bekijk recept »

Makreel-paksoiwrap

1 pakje gerookte makreel 4 el mayonaise 1 tl mierikswortelpoeder 3 el bieslook 1,5 el citroensap 1 snufje zout 1 snufje peper 1 struik paksoi1. Verwijder het vel van de makreel. Snijd de makreel in dunne reepjes en hak het visvlees fijn. Roer ... bekijk recept »

Zoetzure filetlapjes met paksoi

5 el zonnebloemolie 300 g roerbakrijst 600 ml kraanwater 300 g filetlapjes à la minute 550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur (roerbaksaus, pot) 2 rode uien 1 paksoi1. Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water ... bekijk recept »

Pagina 11 van 57