563 recepten met paksoi
1½ liter water 2 kippenbouillontabletten 2 el ketjap 2 tl sambal 2 el pindakaas 350 g kipdijfilet 180 g udon noedels 500 g gebroken sperziebonen 300 g paksoi 125 g taugé 50 g gebakken uitjes1. Doe 1½ liter water, de bouillont... bekijk recept »
2 tenen knoflook 2 stengels citroengras (sereh) 4 el arachideolie 2 el 5 spices poeder 1.6 liter kraanwater 220 g glutenvrije rijstnoedels 1 liter kokend water 2 limoenen 1 rode ui 2 rode pepers 6 eieren 4 el glutenvrije so... bekijk recept »
2 stengels citroengras (sereh) 300 g basmatirijst 1 struik paksoi 3 cm verse gember ((zakje 150 g), geschild) 300 g schelvisfilet (in 4 gelijke stukken) 1 blikje coconutcream (165 ml) 3 el zonnebloemolie 2 el Japanse... bekijk recept »
500 g hamlappen (op kamertemperatuur) 2 theelepels Chinees vijf kruidenpoeder 50 g boter 50 g bakbacon 1 rode ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesnipperd) 100 g pruimen zonder pit ((a 375 g), in reepjes) 100 ... bekijk recept »
300 g meergranenrijst 1 rode peper 1 bos bosui 200 g diepvriesdoperwten GroenterijstKook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de rode pepe... bekijk recept »
200 g snijbonen 1 struik paksoi 1 zakje bosui 150 g aspergetips 250 g winterpeen 2 tl sesamolie 2 el sojasaus 7 rondeeleieren 3 el kraanwater 4 el zonnebloemolie 200 g jumbogarnalen (bakje à 100 g)1. Snijd de snijbonen in sch... bekijk recept »
3 cm verse gember 1 teen knoflook 1 rode ui 600 g paksoi 3 el sesamolie 350 g kikkererwten 2 el sojasaus 250 g kabeljauwhaasjes ½ limoen1. Schil en rasp de gember. Snijd de knoflook fijn en de ui in dunne parten. Snijd de paksoi ... bekijk recept »
1 zak Chinese eiermie (250 g) 3 bakjes shii-takes (a 100 g) 1 struik paksoi (ca. 500 g) 1 zak bosuitjes (3 stuks) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 theelepel honing 3 eetlepels sojasaus (zout) 4 eetlepels geroosterde... bekijk recept »
1 pakje gerookte makreel 4 el mayonaise 1 tl mierikswortelpoeder 3 el bieslook 1,5 el citroensap 1 snufje zout 1 snufje peper 1 struik paksoi1. Verwijder het vel van de makreel. Snijd de makreel in dunne reepjes en hak het visvlees fijn. Roer ... bekijk recept »
5 el zonnebloemolie 300 g roerbakrijst 600 ml kraanwater 300 g filetlapjes à la minute 550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur (roerbaksaus, pot) 2 rode uien 1 paksoi1. Verhit de olie in een wok. Voeg de rijst toe en schep om. Voeg water ... bekijk recept »