563 recepten met paksoi
1 kilogram zoete aardappel, geschild, in blokjes200 milliliter warme (soja)melk4 eetlepels boter300 gram ontbijtspek, in plakjes2 uien, fijngesneden6 eetlepels ketjap manis2 stronken paksoi, gewassen en fijngesnedenkeukenpapier1. Kook de aardappelblo... bekijk recept »
1. Snijd of hak 600 gram kippenbouten in kleinere stukken en schep ze in een kom om met 1 fijngesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetlepel sambal, 3 eetlepels ketjap en 1 eetlepel olie. Dek af en laat een paar uur marineren. Verhit 2 eetl... bekijk recept »
300 g witte rijst1 eetl. ketjap1 theel. sambal oelek400 g zalmfilet, in blokjes3 eetl. olie1 struik paksoi, gewassen en in repen1 eetl. sesamzaad of gehakte pinda’s1. Kook de rijst en laat uitgespreid afkoelen op een schaal. Roer de ketjap en s... bekijk recept »
6 eetlepels olijf- of arachideolie500 gram beenham naturel50 gram boter1 ui, gesnipperd50 gram bloem600 milliliter melk1 bosje peterselie, gehakt2 eetlepels citroensap1 eetlepel mosterdscheutje kookroom of koffiemelk1 struik paksoi, in repenaluminium... bekijk recept »
1 l kippen- of groentebouillon, van 2 tabletten2 cm verse gember, geschild1 teentje knoflook1 eetl. ketjap20 g Chinese mie1 struikje paksoi, in reepjes en gewassen1. Breng de bouillon aan de kook met de gember, knoflook en ketjap en laat 5 minuten tr... bekijk recept »
125 gram Chinese eiermie2 eetlepels arachide- of wokolie2 sjalotjes, in ringen1 teentje knoflook, geperst1 liter bouillon1 paksoi, in reepjes2 eierenhandje bladselderij, grof gehakt100 gram hamreepjes1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de ver... bekijk recept »
250 g varkenshaas, in schuine plakken van 2 cm2 appels, geschild en in smalle partjes2 eetl. Thaise vissaus (Nam pla)2 eetl. sojasaus of ketjap manis2 eetl. zonnebloemolie of arachideolie1 struik paksoi, in brede repengemberwortel 2 cm, geschild en g... bekijk recept »
250 g varkenshaas1 eetl. olijfolie of arachideolie50 g magere gerookte spekblokjes1 rode ui, gesnipperd1 teentje knoflook, geperstzout en versgemalen peper1 bos paksoi, in repenscheutje sherry of witte wijn100 ml demi crème fraîche (Melk... bekijk recept »
4 slavinkenzout en versgemalen peper1 blikje ananasblokjes op sap4 eetl. arachideolie of zonnebloemolie1 ui, gesnipperd125 ml vleesbouillon (van tablet)2 eetl. ketjap manis1/2 theel. sambal oelek1 paksoi, in repenallesbinder of maïzena1. Bes... bekijk recept »
150 g Vivera plantaardige roerbakstukjes200 g bosworteltjes8-10 el Conimex Woksaus Teriyaki Honing2 el PLUS Wokolie1 stuk(ken) paksoi1 zak(je) Conimex Wok Noedels25 g geschaafde amandelen1. Maak de worteltjes schoon en snijd ze schuin in dikke plakje... bekijk recept »