Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Magere hamlappen met krieltjes en paksoi

500 gr magere hamlappen4 el Euroma Original Spices by Jonnie Boer Garam Masala6 el bakboter2 Paksoi2 Stevige appels2 Sjalotjes400 gr krieltjesZout1. Snijd de magere hamlappen in blokjes, de paksoi in grove repen, de appels in blokjes en hak de sjalot... bekijk recept »

Pasta met tonijn met gele paprika en paksoi

300 gram farfalle (vlindertjespasta) 2 blikjes tonijn 1 gele paprika 1 paksoi 1 pot Bertolli Pastasaus Tomaat, Pecorino & Look1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de groenten, snij de paprika in repen en de paksoi in stukk... bekijk recept »

Lichte soep met paksoi en garnalen

300 gr gekookte grote garnalen ( diepvries)ontdooid 1 kleine paksoi 1 kleine prei 2 teen knoflook 2-3 cm verse gember 1 rood pepertje 1 èl olie met neutrale smaak 1,5 liter bouillon van vis of groenteblok 1 el sojasaus 1 citroen 1. Een pi... bekijk recept »

Roerbak van varkenshaas en paksoi

500 gr varkenshaasje 1 eetlepel olijfolie 50 gr gerookte spekblokjes 1 rode ui 1 teentje knoflook 1 struik paksoi in reepjes gesneden 1 scheutje sherry of witte wijn 100 ml room 1 eetlepel salie of dragon 1 .beetje taugé1. Snijd de varkenshaas ... bekijk recept »

Varkenshaasje met spek, paksoi, maïs en piquillos

4 varkenshaasjes van ongeveer 180 à 200 g elk 1 paksoi 2 maïskolven 1 blik of bokaal piquillos (pittige spaanse paprikasoort kan ook vervangen door geroosterde en gepelde paprika) 1,5 dl kippenbouillon 1 teentje knoflook 20 flinterdunne plakje... bekijk recept »

Tortillawrap met kippenreepjes en paksoi

4 zachte tortillas van bloem 4 eetlepels mayonaise 1 paksoi 2 eetlepels Solo 200 g gebakken kippenreepjes 2 tomaten in schijfjes gesneden) vers gemalen peper 1. Vouw de tortilla's open op vetvrij papier of aluminiumfolie en besmeer ze met mayonai... bekijk recept »

Wok van kip en paksoi

300 g kipfilet arachideolie 4 kolfjes babymaïs 2 kroppen paksoi 250 g rijstnoedels 1 el vissaus 1 el sojasaus peper zout1. Gaar de rijstnoedels. Snij de kip in reepjes. Bak ze goudbruin in een scheut arachideolie. Kruid met peper en zout. Was de p... bekijk recept »

GESTOOFDE PAKSOI

2 STUKS PAKSOI 4 STUKS SJALOTTEN 4 TEENTJES KNOFLOOK PEPER 20 gr SOLO LIGHT1. Kuis de paksoi, stengel haal je de draadjes eraf, en snij de stengels en het groen in fijne stukken.2. Snij de sjalotten en de knoflook fijn.3. Doe in een wokpan de solo li... bekijk recept »

Paksoi met gehakt en taugé

400 g rundergehakt 2 kroppen paksoi zout gedroogde chilipeper 2 kneepjes Solo Vloeibaar 75 g taugé 2 el sojasaus 2 tl suiker 0.5 tl gemberpoeder1. Snijd de paksoi in brede repen. 2. Bak in een droge wok het gehakt rul. Schep het uit de pan en krui... bekijk recept »

Thaise wok met garnalen, paksoi en noedels

noedels1 paksoi, grof gesneden arachideolie 300 g scampi’s, gepeld (maar met staart) en schoongemaakt2 teentjes knoflook, geperst 1 El geraspte gember 2 theelepels sambal oelek 60 ml ketjap manis 2 El oestersaus 60 ml kippenbouillon gefrituurde sja... bekijk recept »

Pagina 29 van 57