Recepten met paksoi

563 recepten met paksoi

Paksoi

Paksoi Paksoi is een koolsoort die oorspronkelijk uit Azië komt. Het is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en nerven en grote dondergroene bladeren. Paksoi heeft geen typisch koolsmaak, het smaakt eerder wat pittig. Was de paksoi stelen met bladeren eraan in ruim water snijd het harde deel van de stronk eruit en snij de stelen en bladeren vervolgens in brede (voor koken) of smalle (voor salade) repen. + lees meer

Tofulasagne Met Roergebakken Groenten

1 pak tofu2 tl. sambal brandal3 el. zonnebloemolie1 rode ui1 teen knoflook2 struikjes tah tsai-groente (of 1 struik paksoi)1 rode paprika1 gele paprika1 el. sesamolieca. 2 el. Japanse sojasaus In wok 3/4 el. olie met ? el. sesamolie verhitten en ui e... bekijk recept »

Wokschotel Met Kip En Shii-take

400 gram eiermie400 gram kipfilet1 teen knoflook1 bos lente-ui1 struik pak soi200 shii-take2 eetlepels wokoliesojasausvers gemalen peper Weel de mie 2 minuten in kokend water, giet af, spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Snijd de kipfilet ... bekijk recept »

Oosterse Paksoistamppot Met Ketjapkip

400 gr. kipfilet2 teentjes knoflook1 dl ketjap manis1 el gembersiroop1/2 thl sambal manis 1 kg aardappels500 gr paksoi1/2 paprika1-1/2 dl melk3 el boterpeper en zout. Recept Oosterse Paksoistamppot Met Ketjapkip | Smulweb.nl  ... bekijk recept »

Gevuld Paksoiblad

1 krop paksoi 1 zakje verse roerbakkruiden bieslook (naar smaak) 1 sjalotje 200 gr kipfilet olie 1 limoen thaise vissaus oestersaus dunne sojasaus ketjap gembersiroop 1 flesje Thaise pindasaus (Remia) Verhit in de wok 2 el olie en roerbak hierin de k... bekijk recept »

Thaise Kokossoep Met Quorn Stukjes

175 gr. Quorn stukjes 1 blikje kokosmelk (netto 400 ml) 3 dl kruidenbouillon 2 cm verse gemberwortel in dunne plakjes 2 rode Spaanse pepers in ringetjes 1 stengel sereh in stukken 1 prei in dunne ringen 3 stengels paksoi 1 uitgeperste limoen 1 tl ... bekijk recept »

Tofulasagne Met Roerbakken Groenten

1 pak tofu(375gAH).2 theelepels sambal brandal.3 eetlepels zonnebloemolie.1 rode ui.1 teen knoflook.2 struikjes tah tsai-groente (of 1 struik paksoi).1 rode paprika.1 gele paprika.1 eetlepel sesamolie.2 eetlepels japanse sojasaus. 2~ In een wok 3/4 e... bekijk recept »

Thaise Groentensoep

250 gr. peultjes100 gr bospeen2 uien100 gr paksoi250 gr kipfilet3 el zonnebloemolie1/2 tl gemberpoeder2 l kippenbouillon2 el sojasaus ( ketjap manis )1/2 tl sambal Verhit de olie in de wok en fruit de ui in 5 min zacht en glazig, voeg de gemberpoeder... bekijk recept »

Indiase Mie Goreng Met Kip

2 kipfilets in fijne reepjes gesneden 1 rode chilipeper 12 a 20 scampi's (ontdaan van darmkanaal) 3 eetlepels olijfolie 1 fijngehakt knoflookteentje 1 sjalot in ringen gesneden Verstegen Mini Kruidenmix met zeezout Massala 150 g voetselder 10... bekijk recept »

Hete Kippenpootjes

1 kg kleine kippepootjes 1/4- 1/2 madame jeanette peper 1 prei 1 wortel paksoi 2 tomaten 1 gele paprika zout olijfolie massala kruiden 3 knoflooktenen Verwarm de olijfolie in de wok en bak hierin de kip goudbruin. Als de kip bijna gaar is voeg dan f... bekijk recept »

Zalmfilet Met Een Korstje

1 zalmfilet bestrooien met zout en versgemalen peper. Meng 1 el sojasaus1 el sherry en 1/2 el sesamolie. Bestrijk de zalm hiermee en laat ze 20 min. marineren. Maak broodkruim van 2 sneetjes oud brood. Snipper 1 lentje-uitje. 1 teentje knoflook fijng... bekijk recept »

Pagina 51 van 57