1000 recepten met peultjes
1 pak roerbakmie (300 g) 200 g peultjes 2 rode paprika's 1 bakje champignons (250 g) 2 eetlepels zonnebloemolie 1 pak mix voor roerbakmie (60 g) 2 bakjes roze garnalen (a 125 g)1. Roerbakmie bereiden volgens gebruiksaa... bekijk recept »
500 g Kaapse heekfilet in vier stukken 2 el olijfolie 100 g champignons in plakjes 2 bosuitjes in ringetjes 1 dl droge witte wijn 1 dl visbouillon 20 g vloeibare margarine 1 citroen 400 g peultjesVerwarm de oven voor op 160°C. Knip 4 vellenbakpapier... bekijk recept »
150 g jasmijnrijst 1 teen knoflook 2 cm verse gember 1 el (arachide)olie ½ pakje Thaise gele currypasta 200 ml kokosmelk 1 Shanghai paksoi 200 g peultjes 130 g kabeljauwfilets1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
300 g witte rijst 4 el arachideolie 600 g broccoliroosjes (zak a 300 g) 3 cm verse gember 200 g peultjes 6 el sojasaus 150 g cashewnoten 2 el bloem 1 ei 350 g kipfilethaasjes1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verp... bekijk recept »
2 eetlepels Thaise groene currypasta 3 eetlepels olie 2 varkenshaasjes (in dunne plakjes) 1 schaaltje minimaïskolfjes (125 g) 1 rode ui (in dunne partjes) 200 g peultjes (schoongemaakt) 200 ml kokosmelk ½ zakje ... bekijk recept »
4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel gedroogde dragon 1 zakje peen julienne (a 150 g)1. Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan b... bekijk recept »
1 stengel citroengras 100 ml visbouillon 35 ml lichte zoute sojasaus 35 ml rode wijnazijn 1 el honing 1 el gembersiroop 50 ml druivenpitolie 50 ml fruitige olijfolie 2 tl sesamolie 3 el sesamzaadjes 1... bekijk recept »
200 g peultjes 2 eieren 1 bosuitje (in ringetjes) 2 theelepels sesamolie 1 zakje voorgekookte langkorrel express rijst (250 g) 2 eetlepels olie 1 eetlepel chilisaus 3 eetlepels Japanse sojasaus (of ketjap manis)1. Peultje... bekijk recept »
1 zak worteltjes & peultjes (350 g) 1 pak aardappelpuree (met olijfolie, 450 g) 1 schaaltje biefstuk (a 2 stuks) 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) 2 eetlepels margarine (vloeibare) 1 schaaltje gesneden kastanjechampig... bekijk recept »
15 g basilicum 15 g munt 2 el wittewijnazijn 4 el olijfolie ½ teen knoflook 800 g aardappelpuree met boter (koelvers) 500 ml kraanwater 1 kippenbouillontablet 250 ml droge witte wijn 300 g scholfilet (diepvries, ontdo... bekijk recept »