1000 recepten met peultjes
500 g (diepvries) zalmfilet 200 g (diepvries) tuinbonen 250 g broccoli, in roosjes 200 g peultjes of sugarsnaps, schoongemaakt peper en zout, versgemalen sap en rasp van ½ citroen 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, gehakt of geperst 75 g cash... bekijk recept »
250 gram noodles2 kipfilets200 gram peultjes175 gram tauge2 uienbeetje verse gember (of beetje gemberpasta)2 flinke tenen knoflook3 eetl. ketjap en 3 eetl. chilisaus. evt. een rode peper. peper en zout. Bak de kipfilet op hoog vuur een beetje aan met... bekijk recept »
-4 mooie kogelbiefstukjes van ca. 120 gr. ? 1? dl kippebouillon(van tablet) ? 0,6 dl ketjap ? 2 el vloeibare honing ? 2 tl maizena ? 3 tl geraspte verse gemberwortel ? 2 tl sesamolie ? 1 spaans pepertje zaad verwijderd en fijngehakt ? 3 knoflooktenen... bekijk recept »
1 pak Zilvervliesrijst 2 eetlepels olie 400 g kipfiletin blokjes 1 uifijngesnipperd 150 g peultjes 1 rode paprikain reepjes 1 zakje kerriesaus 250 ml kokosmelk 1. Kook de rijst 8 minuten in een pan met ruim kokend water en zout. 2. Verhit intussen d... bekijk recept »
- 800 g lamsboutsneden (diepvriesvlees) - 200 g wortelschijfjes (diepvries) - 200 g peultjes (diepvries) - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 4 dl gevogeltefond (bokaal) - 2 eetl. olijfolie - 2 eetl. grof gesneden verse peterselie - kruiden: - 1 kane... bekijk recept »
Voor de marinade: 2 theelepels lichte sojasaus 2 theelepels droge sherry 1 theelepel sesamolie ? theelepel zout ? theelepel witte peper Voor de Chow Mein: 250 g eiernoedels 4 theelepels sesamolie 100 g kipfilet in reepjes van 5 cm 2? eetlepel... bekijk recept »
1 1/2 - 2 pakken couscous (250 g)250 g sperziebonen200 g peultjes1 kleine broccoli1 potje groene olijven met piment (240 g)1 pakje verse roomkaas met kruiden (125 g)verbrokkeld Bereidingswijze Couscous volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Sperziebone... bekijk recept »
1 kg varkenshaas (in blokjes)1 grote gesneden ui2 of 3 appels in stukjes (coxof sterappels als je ze kunt krijgen)3 eetlepels olie1 eetlepel bloem300 ml cider (appelwijn)2 theelepels appelazijn125 gram boontjes125 gram peultjes of mangetouts125 gram ... bekijk recept »
450 gr varkensfilet 2 knoflookteentjes>li> 2 cm verse gember 1 grote rode paprika 150 gr peultjes 150 gr babymaiskolfjes 2 eetl arachideolie 50 gr bruine basterdsuiker 1 eetl tomatenpuree 2 eetl rijstazijn 2 eetl droge sherry 2 eetl lichte sojasaus 1... bekijk recept »
500 varkensfricandeau zout peper 3 eidooiers 50 g geschaafde amandelen 100 g boter of margarine Voorbereiding Wrijf het stuk vlees in met zout en peper. Roer de eidooiers en de amandelen door 30 gram zachte boter. Verwarm de oven voor op 200 gr C. B... bekijk recept »