Recepten met peultjes

1000 recepten met peultjes

Peultjes

Peultjes Deze groenten eten we in zijn geheel, de schil is zacht en de erwtjes zijn kort ontwikkeld, de Fransen noemen de peultjes: ‘mange-tout’. Zijn het hele jaar door te koop. Goed wassen, de uiteinden wegsnijden en de eventuele draad. + lees meer

Paella Met Zomergroenten

100 g geschrapte worteltjes 1 snufje zout 1 rode paprika 1 gele paprika 100 g peultjes 100 g doperwten (vers of diepvries) 100 g tuinboontjes (vers of diepvries) 2 teentjes knoflook 5 eetl. olijfolie 2 eetl. gehakte ongezouten blanke amandelen of cas... bekijk recept »

Italiaanse groentensalade met kaas

Voor 4 personen: 1 stengel bleekselderij 1/4 knolselderij 50 gr peultjes 8 of 12 broccoliroosjes 4 gekookte artisjokbodems 1/4 komkommer 100 gr Parrano Originale kaas 100 gr Robusto kaas 2 el pijnboompitten 8 of 12 zwarte olijven 1 el gesnipperde bie... bekijk recept »

Lente wokschotel met viscurry

500 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet)500 g sugarsnaps (of peultjes)9 lente-uitjes1 limoenzoutWok Olie1 bakje Kruidenpasta voor Groene Curry1 pakje Romige Kokosmelk1 pak Mihoen- Snijd de visfilet in blokjes van ca. 4 cm. - Haal de sugarsnaps (... bekijk recept »

Orata con squame

Voor 2 personen:2 Dorade Royal1 courgette1 ltr. visbouillon (zie beschrijving)1 bos blad-peterselie1 dl. room400 gr. kruimige aardappelennootmuskaatpeultjes en doperwtenolijfolie**visbouillon** - De visbouillon maken van 1 kg. graten en koppen van ni... bekijk recept »

Reeschotel met garnituur van "Williams aardap

450 g biefstukjes gesneden uit reebout 2 reehaasjes 8 reekoteletjes 100 g witbrood zonder korst 25 g peterselie 10 g rozemarijn 10 g tijm 100 g rauwe aardappel 5 dl wildfond enkele jeneverbessen 1 vers rauw eiwit peper en zout Voor het garnituur: 200... bekijk recept »

Vegetarische paella

- 4 el olijfolie - 1 ui (gehakt) - 2 teentjes knoflook (fijngehakt) - 350 g bruine rijst - 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) - 1 el tomatenpuree - 0,5 tl gedroogde dragon - 1 tl gedroogde basilicum - 1 tl gedroogde oregano - 1 rode paprika (z... bekijk recept »

Tagliatelle Met Zalmfilet

2 zalmfilets a 125 gram (diepvries AH of vers)tagliatelle5 tomatenca. 150 gram (diepvries)peultjes1 ui2 teentjes knoflookverse basilicumpeperroom (culinair is houdbaar)olijfolie Verhit een ruime scheut olie in de pan en doe hier de gesnipperde ui bij... bekijk recept »

Ossenhaas

250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes 1/2 bakje shii-takes (paddestoelen) 1/2 rode paprika 1 struikje paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 2-3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijd... bekijk recept »

Gegrilde zalm met sesamzaad

4 zalmfilets (à 125 gram) 2 eetlepels sesamzaad 1 sinaasappel 1 gedroogd chilipepertje 3 eetlepels Japanse sojasaus 2 eetlepels sesamolie 2 eetlepels (zonnebloem)olieRooster het sesamzaad in een kleine droge koekenpan mooi goudbruin, laat het op een ... bekijk recept »

Roodbaarspakketjes met Oosterse groenten

4 roodbaarsfilets (à 150 gram) 1½ eetlepel kerriepoeder 150 gram kerstomaatjes 2 eetlepels slaolie 350 gram peultjes 1 bakje boemboe sajoer kerrie (Conimex) 2 eetlepels citroensap 125 gram taugé zoutVerwarm de oven voor op 200°C. Spoel de roodbaarsf... bekijk recept »

Pagina 68 van 100