1000 recepten met sjalot
4 roodbaarsfilets met vel (120 g) 100 g mozzarella 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel fijngesneden olijven 1 eetlepel fijngesneden gedroogde tomaten 1 eetlepel fijngesneden sjalot groene kruiden (bieslookkervel...) 8 eetlepels olijfolie 4 eetlepels ba... bekijk recept »
-500 g rauwe grote garnalen -2 stengels citroengras -2 eetlepels arachideolie -2 kleine verse rode pepertjes (zonder zaadjes en fijngehakt) -3 eetlepels grofgesneden knoflook -2 eetlepels fijngesneden sjalot -3 eetlepels oestersaus -2 eetlepels vissa... bekijk recept »
Saus: 200 ml tomatenpassata / tomatensaus 100 gr. crème fraiche 1 pot Seitan (o.a. verkrijgbaar bij natuurwinkel) 3 gepelde knoflooktenen2 hele en 1 fijngesneden 250 gr. champignons 1 sjalotfijngesneden 1 eetlepel boter ( eventueel 3 eetlepels ... bekijk recept »
- 2 dubbele kipfilets - ketjap manis - sambal oelek - 2 ons coburgerham - 1/4 liter slagroom - 1 dl. witte wijn - 1 ons geraspte kaas - bakje champignons - 1 sjalotje - 1 teentje knoflook Snij de champignons, sjalot en knoflook in kleine stukjes. B... bekijk recept »
500 gram lamslapjes in blokjes 2 uien in dikke ringen 1 dl rode wijn 4 dun geschaafde teentjes knoflook 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes 1 sjalotbestoken met 3 kruidnagels 2 blaadjes laurier 10 plakjes diepvriesbladerdeegontdooid 3 aardappelen 250 gram ... bekijk recept »
250 gr. roomboter1 teentje knoflook30 gr. kervel30 gr. peterselie30 gr. bieslook1 sjalot25 gr. groene olijvenpeper en zout Hulpmiddelen Keukenmachinemengkomaluminiumfolie Hulpmiddelen - Keukenmachinemengkomaluminiumfolie Bereidingswijze Laat de bote... bekijk recept »
3 middelgrote zeeduivelspeper en zout witte bloem olijfolie. Voor de diaphanesaus: a) voor de gastrique: 1 flinke fijngehakte sjalot zeer grof gehakte dragonstengels (de blaadjes weerhouden) een koffielepel geplette peperkorrels 0.5 dl droge witte w... bekijk recept »
20 kleine drumsticks3 el santenpoeder1 kippenbouillontablet1 sjalot1/2 rood pepertje2 rijpe mango's2 vleestomaten2 el grof gehakte koriander,1/2 tl gemalen koriander1/2 tl djinten1 1/2 el pompoenpittenfrituuroliepeperzout125 gr zelfrijzend bakmeel1 3... bekijk recept »
100 g gekookte kreukels 2 pasteitjes van bladerdeeg met pure boter 12 holle oesters 1 soeplepel sherry-azijn 1 gehakte sjalot 10 cl slagroom 50 g boter truffelschilfers bladpeterselie zoutpeper van de molen Voorbereiding Haal 3/4 van de kreukels uit ... bekijk recept »
600 gram kabeljauwfilet peper zout 4 eetlepels citroensap 3 eetlepels bloem 1 ei 2 eierdooiers 60 gram geraspte Parmezaanse kaas 1 sjalot 2 eetlepels oreganoblaadjes 12 kerstomaatjes 125 ml olijfolie 200 gram boter 1 klein teentje knoflook Snijd de v... bekijk recept »