1000 recepten met sjalot
8 plakken bladerdeeg (diepvries)1 ei40 gram geraspte parmezaanse kaas1 sjalotgesnipperd1 tl. olijfolie2 tenen knoflookgehakthalve el. kerriepoeder200 gram roomkaas3 el. mayonaise1 middelgrote mango Verwarm de oven voor op 190 graden. Bestrijk de vell... bekijk recept »
2 teentjes look 1 blokje visbouillon 1 takje groene selder 1 bosje koriander 1 soeplepel Kerrie 1 dl water 1 sjalot 4 kg mosselen peper en zout 2 dl droge witte wijn 1 kleine Spaanse peper- Was de mosselen en maak ze schoon.Was de selder en de korian... bekijk recept »
1,5 liter kippebouillon 1 sjalotje 1 worteltje 1 dl room 50 gram kervelblaadjes 1 blaadje foelie 5 peperkorrels 40 gram boter 40 gram bloem 2 eidooiers- Maak wortel en sjalot schoon en snij beide fijn. - Smelt de boter in een pan en fruit hi... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw (filet pur) (diepvries) 1 kop erwtjes (diepvries) 1 kop tomatenblokjes (diepvries) 1 courgette 1 sjalot 1 teentje knoflook 4 dl visfond (bokaal) 2 dl vetarme room (15 % v.g.) 2 eetl. boter 1/2 koffiel. suiker sausbinder 1,5 koffie... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 Zeeuwse kreeften van ca. 600 g per stuk, 12 witte asperges, peper en zout, 100 g fijngesnipperde sjalot, 2 eetlepels sushi-azijn, 10 cl olijfolie, 100 gr ibericoham in fijne plakjes, 15 cl basilicumolie, mespunt geraspte citroensch... bekijk recept »
600 g zeebaars zout, peper, meel en paneermeel 3 eiwitten 2 dl Viskooknat 1 koffielepel tomatenconcentraat 1 koffielepel sojasaus 1 koffielepel oestersaus 2 koffielepels Luikse stroop 1 koffielepel azijn 1/2 gehakte sjalot 2 soeplepels olie klein g... bekijk recept »
Voor 4 personen: ongeveer 600 g visfilets (b.v. kabeljauw, victoriabaars) 4 appelen (b.v. jonagold) 6 tot 8 tomaten 2 eetlepels margarine(bakken en braden) 1 ui 1 sjalot 2 koffielepels tomatenpuree 100 g geraspte gruyère Provençaalse kruiden, peter... bekijk recept »
8 reuzenchampignons 1 stengel bleekselderij, 2 eetlepels spekreepjes, 1 eetlepel kappertjes 1 teentje knoflook 1 eetlepel olijfolie 2 volle eetlepels roomkaas met sjalot (kuipje) geraspte kaasOven voorverwarmen op 175 graden celsius. Van 8 reuzencha... bekijk recept »
Voor 4 personen: 100 gr noordzeegarnalen 8 hondstongrolletjes (diepvries) 2 vellen bladerdeeg. 20 x 20 cm 1 sjalot 1 stengel preiwit 100 g champignons 4 dl visfond 1 dl droge sherry 1 dl room 1 eetl. boter 1 ei 2 eidooiers 1 koffiel. dragon peper en ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 steaks 30 gr boter 2 el ontbolsterde en fijngehakte noten 3 dl slagroom 1 sjalot peper en zout 150 gr roquefort 1 dl witte wijnHak de sjalot fijn en laat ze gaar worden in een pan met gesmolten boter. Als de stukjes doorzichtig zij... bekijk recept »