355 recepten met snijbonen
250 gram verse tonijn of 1 groot blik 0.125 l. mayonaise 4 hardgekookte eieren in stukjes 1 pond gekookte snijbonen in plakjes 75 gram zwarte olijven tomaten en komkommer voor de garnering Als er ingeblikt tonijn wordt gebruikt, giet dan de olie af, ... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjes (à 125 g) 1,5 eetlepel olie (arachide) 1/2 eetlepel sesamolie 1 teentje knoflook (geperst) 1/2 theelepel sambal 1/2 theelepel paprikapoeder 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder snufje zout snufje peper (versgemalen)Roer in een kom de (a... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 Mechelse Koekoek peper en zout 1 bloemkool 200gram peultjes 4 kolfjes babymais 4 aardappelen(rosa) 4 worteltjes 200gram snijbonen 2 stengels bleekselderij 2 doosjes saffranpoeder 10 eetlepels kippenbouillon 2.5 dl room ... bekijk recept »
Voor 2 personen: 8 sliptongetjes 11/2 dl visfond 1 dl witte wijn 1/2 theelepel tijm 2 laurierblaadjes 1 dl koksroom 75 gr gekookte mosselen 200 gr (Hollandse) garnalen 25 gr koude boter 2 fijngeknipte takjes peterselieVerwarm de oven voor op 175°C. L... bekijk recept »
1 kg varkensribbetjes (natuur) 75 cl geuze 100 g gerookte spekblokjes 300 g zilveruitjes (diepvries) 300 g snijbonen (diepvries) 250 g wortelen 1 blokje groentebouillon 2 koffiel. vloeibare honing 2 eetl. olijfolie 2 takjes peterselie 1/4 koffiel... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 stukken zalmfilet (150 g elk) 250 g witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 g boter zout peper 100 g ongezouten cashewnotenHalveer de druiven en verwijder de pitjes. Was de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Besprenkel... bekijk recept »
Voor 2 personen: 500 gram aardappelen 1 sjalotje 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 eetlepel dille (vers of diepvries) peper, zout 2 eetlepels olieSchil de aardappelen en kook ze in 10 minuten halfgaar. Laat de aardappelen afkoelen en rasp ze gr... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet van plm. 150 gr. 1/4 l. droge witte wijn 1/2 in plakjes gesneden citroen 2 visbouillonblokjes 5 el crème fraîche allesbinder 2 el fijngesneden peterselie 4 kleingesneden augurken witte peperBreng driekwart liter water met de wijn,... bekijk recept »
4 eetlepels olijfolie 200 gr snijbonenin reepjes 2 kleine courgettesongeschild in mooie reepjes 250 gr winterwortelin reepjes 2 kleine preienin ringen 1 bouquet garni 2 takjes tijm3 takjes peterselie en 1 blaadje laurier) 2 blikken (Italiaanse) witte... bekijk recept »
4 stukken zalmfilet (à 150 gram) 250 gram witte druiven ½ eetlepel citroensap 50 gram boter 100 gram ongezouten cashewnoten zout en peperHalveer de druiven en verwijder de pitjes. Was de zalmfilets onder de koude kraan en dep ze droog. Besprenkel de ... bekijk recept »