355 recepten met snijbonen
3 teentje knoflook2 uien gesnipperdKipkruiden pikantGaram masala of kerriepoederzonnebloem- of arachideolie500 gram Kipfilet of drumsticks1 blikje Tomatenpuree (70 gr)1 liter Kippenbouillon (van tablet)100 milliliter kokosmelk500 gram aardappels gesc... bekijk recept »
4 kalfsoesterszoutversgemalen peper75 g boter1 sinaasappelvoor de bonensalade:200 g haricots verts200 g snijbonen, in ruitjes of brede reepjes200 g peultjes150 g flageolets (blik), uitgelekt en afgespoeldvoor de dressing:5 eetl. olijfolie2 eetl. sher... bekijk recept »
300 g schelpjespasta (conchigliete) 1 pakje gerookte makreel 1 bakje kerstomaten 1 handvol zwarte olijven 1 tl hazelnootolie 1 el Solo Vloeibaar verse oregano 1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlek... bekijk recept »
1 klein blikje (200 g) maïs 4 el Solo Vloeibaar 250 g gesneden snijbonen 200 g fijne wortelreepjes 350 g risottorijst 1.5 l kruidenbouillon (van tablet) 15 g (klein bosje) peterselie 400 g rundergehakt 1 el gehaktkruiden1. Laat de maïs uitle... bekijk recept »
1 scharrelkip 2 el tandooripasta Solo Vloeibaar Voor de dressing: 1 potje Griekse yoghurt 1 handvol verse muntblaadjes 1 handvol verse korianderblaadjes zeezout 1 limoen geroosterd komijnzaad Voor het slaatje: 1 handvol snijbonen 1 bosje wate... bekijk recept »
400 g snijbonen 1 bakje kerstomaatjes 6 gedroogde tomaten (op olie) 400 g penne 4 stevige witte visfilets (zoals bv. Pangasius of roodbaarsfilet) 0.5 Knorr Bouillonketeltje Groenten 3 soeplepels fijngeknipte bieslook 1. Maak de snijbonen schoon e... bekijk recept »
1 kg kalfsgebraad1 sjalot50 g verse kervel200 g snijbonen1 bosje wortelen (jonge)2 el room400 ml kalfsfond1 kl ijskoude boterboterpeperzout1. Snij het gebraad met een lang, scherp mes in de lengte in, maar niet doormidden. Klap het open op het werkvl... bekijk recept »
400 g arboriorijst200 g erwten200 g snijbonen200 g gedopt tuinbonen1 bosje munt1 bakje tuinkers1 ui2 tenen knoflook80 ml droge, witte wijn1.5 l kippenbouillon (warme)40 g geraspte parmezaan1 kl zeezoutboterpepers1. Spoel de munt, hak de blaadjes grof... bekijk recept »
100 g knolselder100 g vastkokende aardappelen (geschild)100 g snijbonen1 courgette1 rode paprika1 ui400 g witte bonen (blik)1 l groentebouillon150 g kleine pastaolijfoliepeperzout2 handvol basilicum2 teentjes knoflook40 g pecorino50 ml olijfoliepeper... bekijk recept »
800 g rundvlees (stoofvlees)350 g snijbonen4 sjalotten2 teentjes knoflook2 chilipepers2 cm gember1.5 el currypastastengel citroengras400 ml kokosmelk200 ml runderfond1 el vissaus2 kl limoensap1 el limoenschil3 el koriander1. Verwarm de oven voor op 1... bekijk recept »