1000 recepten met sperziebonen
2 uien4 eetl. zonnebloemolie500 g rundergehakt1 teentje knoflook1 eetl. gembersnippers? theel. kaneelpoeder? theel. chilipoeder1 eetl. kerriepoeder2 dl volle yoghurt? eetl. ma?zena250 g sperziebonenpeperzout400 g witte rijst50 g blanke rozijnen2 eetl... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen400 gr. hamlappen, 3 el. olie1 klein blikje tomatenpuree2 el. ketjap1 theel. gemberpoeder1 teentje knoflook1 klein potje atjar tjampoer1 klein blikje ananasstukjes200 gr. diepvries sperziebonen50 gr. cashewnoten Bereidingswij... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen 400 g hamlappen 3 el olie 1 klein blikje tomatenpuree 2 el ketjap 1 tl gemberpoeder 1 t knoflook 1 klein potje atjar tjampoer 1 klein blikje ananasstukjes 200 g diepvries sperziebonen 50 g cashewnoten Hulpmiddelen ... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen 400 g hamlappen in blokjes 3 el olie 1 klein blikje tomatenpuree 2 el ketjap 1 tl gemberpoeder 1 teentje knoflook 1 klein potje atjar tjampoer 1 klein blikje ananasstukjes 200 g diepvries sperziebonen 50 g cashewnoten Voorb... bekijk recept »
50 gram spek1 grote ui1 prei3 worteltjes300 gram witte kool2 grote aardappelen200 gram sperziebonen2 grote tomaten1 teentje knoflook1 theelepel gedroogde basilicum1 liter vleesbouillon&prime3 eetlepels doperwtjes uit diepvries125 gram schelpjesmacaro... bekijk recept »
1 kg lamsvlees (van de bout)in stukken 2-3 el olijfolie 1 teentje knoflookfijngesneden 1/4 tl saffraanpoeder 1/4 tl gemalen komijn 1 tl gemberpoeder 600 g tomatenontveldzaadjes verwijderdin stukken 750 g sperziebonengehalveerd zoutpeper 1/2... bekijk recept »
1 ui 250 gr aardappelen 3 tomaten 250 gr sperziebonen 8 gedroogde abrikozen 600 gr runderbraadlappen zout versgemalen zwarte peper 50 gr boter of margarine 2 teentjes knoflook 1 theelepel gemberpoeder 1 theelepel kaneel 2 kruidnagels 1 dl... bekijk recept »
- 600 gram doorregen runderlappen - 100 gram Blue Band - 50 gram spekreepjes - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 4 paprika's (rood en groen) - 2 eetlepels bloem - 1,5 eetlepel paprikapoeder of chilipoeder - 1 blikje tomaatstukjes (400 gram) ... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen400 gr. hamlappen3 el. olie1 klein blikje tomatenpuree2 el. ketjap1 theel. gemberpoeder1 teentje knoflook1 klein potje atjar tjampoer1 klein blikje ananasstukjes200 gr. diepvries sperziebonen50 gr. cashewnoten Bereidingswijze... bekijk recept »
4 vastkokende aardappelen 400 g hamlappen 3 el olie 1 klein blikje tomatenpuree 2 el ketjap 1 tl gemberpoeder 1 t knoflook 1 klein potje atjar tjampoer 1 klein blikje ananasstukjes 200 g diepvries sperziebonen 50 g cashewnoten Bereidingswij... bekijk recept »