1000 recepten met spinazie
- 1 kg verse spinazieblaadjesdikke takjes verwijderd - 50 gram pancettafijn gesneden (eventueel te vervangen door ontbijtspek) - 1 teentje knoflookgepeld en in schijfjes gesneden - 1/2 el olijfolie - peper en zout Hulpmiddelen Wok Hulpmiddelen - Wok... bekijk recept »
versejonge spinazieblaadjes2 roma-tomatenzout en versgemalen peper1 teentje look (geperst)2 el zure roomolijfolie Wok verhitten. Olijfolie toevoegen. De spinazieblaadjes en look toevoegen. Enkele minuten wokken, tot de spinazieblaadjes wat geslinkt m... bekijk recept »
250 g pasta 2 el olijfolie 1 grote uigrof gehakt 2 tenen knoflookfijngehakt 300 g panklare spinazie 1 doosje Maggi 4-Kazen Saus 25 g boter 4 gedroogde tomaatjes op oliein dunne reepjes 100 g geraspte Parmezaanse kaas. 2. Verhit de olie in ee... bekijk recept »
800 gram vleesvervanger (tofu of quornstukjes)een halve theelepel geraspte gembereen halve theelepel geperste knoflook500 gram spinazie (uit de diepvries)4 eetlepels ghee of ongezouten botereen halve theelepel chilipoeder2 theelepels garam masala2 ka... bekijk recept »
1 citroen, 2 theelepels zout, 1 eetlepel suiker, 2 sjalotjes, 2 venkelknollen, 11/2 eetlepel olijfolie, 2 potten visfond, 1 dl. droge witte wijn, 1/2 dl. Pernod, 1/2 dl. droge witte vermout, 1 pakje koksroom, 2 dl. rode wijn, 1/2 dl. rode port, 1 the... bekijk recept »
12 lasagnebladen 400 g. spinazie (diepvries) 200 g. roomkaas of huttenkase 6 dubbele scholfilets 1 glas droge witte wijn 1 pakje bechamelsaus (Grand?Italia) versgemalen peper en zout paneermeel 1 eetlepel roomboter 2 eetlepels geraspte Parmezaans... bekijk recept »
Pasta bladenbladspinazie (vers of uit diepvries)bakje champignons100 g blauwe kaaspotje zongedroogde tomaatjes150 g rauwe hamzakje oude kaasbechamelsauszoutpeper Ovenschaal invetten en laagjes maken: Eerst een laagje spinazie, dan de helft van de cha... bekijk recept »
500 gr. kruimige aardappelenpeperzout300 gr. spinazie150 gr. magere achterham (dikke plak)1/2 eetl. pijnboompitten (of geschaafde amandelen)2 eetl. pesto of basilicumsaus Kook de aardappelen in weinig water met zout in ca. 25 minuten gaar Giet de aar... bekijk recept »
500g kaastortellini2 teentjes knoflook2 flinke uien500g gehaktdoosje champignons600g diepvries-bladspinazicreme fraiche50g geraspte belegen kaaszout en peper naar smaakevtueel melk Kook de tortellini volgens voorschrift. Fruit de uien en knoflook in ... bekijk recept »
250 g Pasta2 el olijfolie1 grotegehakte ui, 2 tenen knoflook fijngehakt,300 gram panklare spinazie,1 doosjes Maggi 4-kazensaus25 gram boter4gedroogde tomaatjes op olie in dunne reepjes100 gram geraspte parmezaanse kaas. Kook de pasta in ruim kokend w... bekijk recept »