1000 recepten met spinazie
750 gr. versefijngehakte spinazie - 400 gr. ricotta (kaas) - 2 eieren - 1 kop geraspte parmesaanse kaas - peper - gemalen nootmuskaat - bloem (voor uitrollen) - 90 gr. gesmolten boter. 1 - Doe de spinazie met ricotta, eieren, de helft van de parmezaa... bekijk recept »
150 gram bloem100 gram spinazie100 cl room35 gram boter6 eiereneen paar blaadjes verse balisicumzoutpeperparmezaanse kaas. Besprenkel de eieren tot slot met room en zet de schaal onder de grill. Serveer dit warm. bekijk recept »
500 gram rundergehakt 800 gram aardappelpuree 2 uien, gesnipperd 80 gram Boursin Knoflook en fijne kruiden 2 el Provencaalse kruiden 200 gram geraspte kaas 450 gram (diepvries) bladspinazieBak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg wat ... bekijk recept »
1 gele paprika 2 bosuitjes 500 gr groene asperges 100 gr spinazie 100 gr feta 2 eetlepels kruidenazijn 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel verse dragon 4 theelepels dragonmosterd zout, versgemalen zwarte peper Maak de asperges schoon, snijd ze in drie&e... bekijk recept »
2 pakken spinazie à la crème 1 ui 100 gram ontbijtspek 4 ons gehakt margarine 1 tl verse tijm 1 teentje knoflook 1 ei 250 ml kookroom light zout peper 1 kg aardappelsLaat de spinazie in ongeveer 4 uur ontdooien. Vet een ovenschaal in. Snipper de ui. ... bekijk recept »
100 gram chorizo (stukje) 1 pak roerbak aardappeltjes (Celavita) 1 zak panklare spinazie (300 gram) 4 eieren 100 gram geraspte belegen kaasSnij de chorizo in stukjes en bak de stukjes in ca. 2 minuten uit. Voeg de aardappeltjes toe en bak deze ca. 6 ... bekijk recept »
600 gr diepvries bladspinazie, ontdooid 60 gr boter 1 teentje knoflook 3 dl bechamelsaus (bijv. Grand d'Italia) Zout Peper 250 gr champignons, in plakjes 4 eetlepels slagroom 2 eidooiers Spinazie uitknijpen In helft van boter gehalveerd teentje knof... bekijk recept »
400 gr tagliatelle 200 gr parmaham 5 el olijfolie 2 teentjes knoflook 400 gr diepvries spinazie of 1 kg verse spinazie zout en peper naar eigen smaak 10 gekneusde rode peper versgemalen nootmuskaat De tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing. ... bekijk recept »
4 stukken kabeljauw (2 cm dik) 2 el boter 2 citroenen 500 g spinazie zout en peper naar smaak dille mosterdsaus: 30 g bloem 30 g boter 3 dl melk Spoel de vis goed af onder stromend water, de vis wordt geporcheerd: laat in een liter water eerst visgra... bekijk recept »
250 gr linzen 4 zalmfilets a 225 gr 8 plakken prosciutto (Italiaanse ham) 3 el olijfolie 2 el citroensap 10 el versgehakte tuinkruiden (peterselie, munt en basilicum) 250 gr gehakte spinazie 2 1/2 dl naturel yoghurt, gemengd met versgemalen zeezout e... bekijk recept »