1000 recepten met tomaat
Brood Geitenkaas Honing Tijm Tomaat Hulpmiddelen Tosti ijzer Hulpmiddelen - Tosti ijzer Bereidingswijze Smeer de geitenkaas op het brood. Leg plakjes tomaat er bovenop. Strooi daar een beetje tijm overheen en besprenkel het geheel met honing. Even ... bekijk recept »
4 plakjes diepvries (roomboter)bladerdeeg 1 tomaat 1/2 zakje verse dragon 2 eieren 50 ml slagroom zoutversgemalen peper 25 gram geraspte belegen kaas 75 gram gerookte kipreepjes 1 bakje rucola (30 gram) 1 el honing-mosterd dressing (bakje 100 gr. AH ... bekijk recept »
4 plakjes diepvries (roomboter)bladerdeeg 1 tomaat 1/2 zakje verse dragon 2 eieren 50 ml slagroom zoutversgemalen peper 25 gram geraspte belegen kaas 75 gram gerookte kipreepjes 1 bakje rucola (30 gram) 1 el honing-mosterd dressing (bakje 100 gr. AH ... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem 1. Neem bij voorkeur roomboterbladerdeeg uit de diepvries. 2. Laat de plakjes blad... bekijk recept »
Voor de tomaten 4 handen met rijpe tomaatjeszaad verwijderd en het vruchtvlees grof gehakt Een scheut rode wijnazijn van goede kwaliteit Zout en peper 1x basis recept voor risotto(staat ook op mijn pagina) 1 gedroogde Spaanse peperverkruimeld 1 theel... bekijk recept »
4 middelgrote uiengeschild 3 vleestomaten 300 g wilde spinaziegeplukt en gewassen 60 ml olijfolie 1/2 courgetteblokjes zonder zaadlijsten 1/2 aubergineblokes 1 ei 4 el oude kaasgeraspt 4 el broodkruim 1 el peterseliegehakt 1 sjalotgesnipperd 12 boere... bekijk recept »
2 grote aubergines 3 rijpemaar stevige tomaten 2 uien 2 tenen knoflook 2 takjes verse basilicum 3 mespuntjes provencaalse kruiden 125 gram mozzarella (of dunne reepjes parmesan) 4 eetlepels (olijf-)olie zout en (zwarte) peper naar smaak. Laat de mozz... bekijk recept »
600 g verse gereinigde of diepgevroren calamars, 3 teentjes knoflook, 1 ui, 4 rijpe tomaten, half glas olijfolie, 1 snuifje cayennepeper, 1 snuifje Provencaalse kruiden, 4 takjes basilicum, zout en peper uit de molen. Was de verse calamaris en snij z... bekijk recept »
Frisse citroen. Voor 4 glazen. Verwarm 150 gram suiker met 1 ? dl water en 3 dl citroensap tot de suiker is opgelost. Voeg 1 eetlepel geraspte citroenschil toe en laat het mengsel afkoelen. Zeef het en laat het in de diepvriezer in circa 6 uur bevrie... bekijk recept »
4 st. pomodori tomaten 50 ml. peperoni tapenadeO`life olijfolie van witte truffelIl Tartufo di Paolo balsamicoazijnOlitalia 1 st. courgette 1 el. honing met zomertruffelIl Tartufo di Paolo 1 zacht geitenkaasje (buche) 1 el. olijfolie,Olitalia Sla of ... bekijk recept »