1000 recepten met tomaat
4 plakjes bladerdeeg Olie 3 tomatengedroogdeop olie 1 bolletje mozzarella 2 eieren 1 el. pesto 150 gr. ricotta 50 gr. kaasParmezaansegeraspte Peperzwartegemalen Bloem Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar op het werkblad ontdooien. Vet de ... bekijk recept »
450 gr. aardappelpanklare 3 tomatengedroogdeop olie 2 dl. tomatensap 3 eieren 3 el. kaasgeraspte Boter Peper Zout In plaats van panklare aardappelen kunt u ook voorgekookte aardappelblokjes uit de koeling gebruiken. Verwarm de oven gedurende 10 min... bekijk recept »
2 komkommers4 tomaten3 bosuitjesbasilicum400 g rundergehakt1 doosje portie special Franse uiensoep met croutons (Knorr)1 ei3 el kerriepoeder1 el oliezout en peper. In pan olie verhitten, gehaktmengsel in 5 min rul bakken, uit de pan scheppen, in deze... bekijk recept »
3 kg mosselen 1 kleine ajuin 2 stelen bleekselder 1 venkelknol 3 sinaasappelen enkele safraandraadjes 5 gedroogde tomaten roomse kervel ( smaak die veeleer naar anijs neigt) Trek de schil (=zestes) van 1 sinaasappel; zet in koud water op,breng aan d... bekijk recept »
2 courgettes samen circa 400 g 2 flinke uien 2 teentjes knoflook 4 grote vleestomaten 1 theel. gedroogde Provencaalse kruiden 4 eetl. olijfolie zout en versgemalen peper 2 eetl. fijngehakte peterselie Verhit de olie in een pan en laat de ui glazi... bekijk recept »
Champagne Samenstelling Voor 4 glazen: 150 gr suiker1 1/2 dl water3 dl citroensap1 el geraspte citroenschil Champagne Bereidingswijze Verwarm de citroensap met de suiker en de geraspte schil. Laten afkoelen. Mengsel zevenin ijslaatje schenen en in di... bekijk recept »
4 plakjes bladerdeeg1 tomaat? zakje verse dragon2 eieren50 ml. slagroomzoutversgemalen peper25 gram geraspte belegen kaas75 gram gerookte kipreepjes1 bakje rucola1 el. honing-mosterd dressingmuffinbakvorm met uitsparingen van 6 a 7 cm. Oven voorverwa... bekijk recept »
3 gedroogde tomaten op olie 3 eieren 2 dl. slankroom 1 el. pesto 100 gram geraspte belegen kaas zoutversgemalen peper 6 plakjes diepvries bladerdeegontdooid olie voor het invetten Laat de taartjes in de oven in ca. 15 minuten door en door warm worden... bekijk recept »
600 gr versegereinigde of diepgevroren inktvisringetjes - 3 tenen knoflook - 1 ui - 4 rijpe tomaten1/2 glaasje olijfolie - 1 mespuntje cayennepeper - 1 mespuntje Provencaalse kruiden - 4 takjes basilicum - zout en peper uit de molen Verwarm de olie i... bekijk recept »
8 tomatenbieslookzoutpepergehakte peterselietijmpaneermeelolijfolie Bereidingswijze Snijd de tomaten in de lengte en leg ze in een ovenschotelbestrooi met zeer fijn geknipte bieslook en met de andere ingredientenovergiet met olijfolie en eindig met h... bekijk recept »