1000 recepten met tomaat
8 vleestomaten - 1 ui ? 500 gr champignons - 8 olijven zonder pit - 150 gram geitenkaas - 2 el olijfolie - 1 el citroensap - 1 el provencaalse kruiden - zout - peper Snijd van de bolle kant van de tomaten een kapje af en hol de tomaten uit. Hak de ch... bekijk recept »
Verse Tomaatverse Mozarellaverse basilicum blaadjesolijf-oliezoutpeper Hulpmiddelen Schaalscherp mes. Hulpmiddelen - Schaalscherp mes. Voorbereiding Snij de mozarella en de tomaat in plakjes van /- 1cm dikte. pluk de basilicum plant kaal! Bereidings... bekijk recept »
1 geschilde middelgroot komkommer in plakjes - 200 g gepelde tomaten in plakken VOOR DRESSING: 3 e zonnebloemolie - 2 e citroensap - 1/4 t suiker -1 klein teentje knoflookfijn - 1/4 t aromat - 1/4 t zout - 1/8 t peper - 3 e peterseliefijn - 1 e kapp... bekijk recept »
1 el olie750 gr. prei2 tomaten750 gr. aardappels350 gr. gehakt100 gram belegen kaas (plakjes) Snijd de prei in ringen. Verhit de olie en bak de prei met het gehakt gaar en bruin. Snijd de tomaten in plakjes. Verdeel de helft van de aarappels over de ... bekijk recept »
1 komkommer2-3 tomaten1 bosui1 groene Spaanse peper1 eetlepel azijnsnufje suiker3-4 eetlepels oliezoutzwarte peper Schil de komkommer en snijd ze in kleine blokjes. Ontvel de tomaten en snijd ze ook in blokjes. Snijd de bosui in smalle ringen. Verwij... bekijk recept »
600 gram roodbaarsfilet1,5 eetlepel citroensap1/2 theelepel gemalen komijn1/2 eetlepel milde paprikapoedermespuntje cayennepeper2 teentjes knoflookpeperzout2 eetlepels olijfolie2 eetlepels korianderblad1 kleine struik verse bleekselderij400 gram toma... bekijk recept »
2 tenen knoflook2 vleestomaten4 plakken lamsbout van ca. 150 gram per stukzoutversgemalen peper1 tl. tijm? tl. oregano? tl. rozemarijnnaaldjesca. 75 gram boter75 gram geraspte oude Goudse kaas Pel de tenen knoflook en snijd ze in dunne plakjes. Was d... bekijk recept »
1 ui 1 kg magere runderlappen 1/2 vleesbouillontablet 2 eetlepels (wijn) azijn 1 blikje tomatenblokjes (400 gr) 2 takjes verse tijm 2 laurierblaadjes 1 theelepel oregano Ui pellen en snipperen. Vlees bestrooien met zout en peper. In braadpan boter ve... bekijk recept »
200 gr korte pasta ( bijv. penne of farfalle) zout 0.5 komkommer 1 kleine pot witte bonen 6 zongedroogde tomaten (op olie) 150 gr gerookte zalmsnippers 100 gr gekookte garnalen 1.5 eetl Pesto Rosso Meng alle ingredienten door elkaar en laat de smaken... bekijk recept »
2 blaadjes gelatine 2.5 ed. citroensap 2 dl. tomatengepureerde 1 dl. slagroom Worcestershiresaus Peper Zout 100 gr. eikenbladslagesneden 100 gr. veldsla 300 gr. garnaalHollandse Kervel 3 el. sinaalappelsapvers 1 el. portrode 1 el. gevogeltefond 2 el.... bekijk recept »