1000 recepten met uien
60 ml olijfolie750 gram sjalotjes1 kilo rundvlees3 grote tenen knoflook(in de lengte gehalveerd)2,5 dl rode wijn 1 kaneelstokje6 pimentkorrels grof gemalen zwarte peper zout 2 laurierblaadjes 1 el rode wijn azijn 2 el tomatenpuree 2,5 dl.runderbouill... bekijk recept »
600gr.rundvlees (sucadelappen)30gr.bloemscheut olijfolie2 grote uien3 tenen knoflook,1/2 theel.tijm2 laurierblaadjes1 flesje zwaar biermosterdzout en peper. 1 bruine boterham. Hulpmiddelen Stoofpan (hapjespan) Hulpmiddelen - Stoofpan (hapjespan) Vo... bekijk recept »
500 g uien 75 g varkensvet (reuzel) 2 eetlepels paprikapoeder (edelsusz) 2 eetlepels tomatenpuree 750 g runds-stoofvlees zout-2 tenen look 1theelepel majoraan 1/2 theelepel gemalen kummel geraspte schil van 1 citroen 1/4 l heet water Hulpmiddelen Vo... bekijk recept »
1 pak mix voor pizzabodem400 gr. uienolijfolie3 thl. rozemarijn1 kleine eetl. zeezout. Hulpmiddelen Ovenbakplaatkwastje. Hulpmiddelen - Ovenbakplaatkwastje. Voorbereiding Pel de uien en snijd ze in ringetjes.verwarm de oven voor op 225 gr. vet de ba... bekijk recept »
Voor het gistdeeg: verse gist (ca. 30 g) 150 ml lauwwarm water 375 g tarwebloem 1/81 olie 1 TL zout een beetje vet voor het blik een beetje bloem voor het uitrollen Voor de garnering: 1,5 kg uien 100 g gerooktdoorregen spek 2 EL boterolie 250 g zure... bekijk recept »
2 uien - 1 bloemkool - 4 aardappelen (vastkokers) - 100 gram blanke hazelnoten - 50 gram boter - 500 gram lamspoelet - 2 eetlepels bloem - 3 eetlepels bloem - 3 eetlepels kerrie - 2 eetlepels tomatenpuree - ? liter groentebouillon (van een tablet) - ... bekijk recept »
6 plakken kalfsschenkel2 blikken tomaat met kruiden1 bokaal boschampignons2 takken selderij4 uien2 glazen rode wijnbloempeperolijfolie Voorbereiding Kuis en hak de selderij fijnidem voor de uien. Bereidingswijze Wentel de plakken kalfsschenkel in de ... bekijk recept »
1 kilo runderriblappen 2 uien 4 vleestomaten 1 grote pot sperciebonen 1 rode spaanse peper ketjab zout en peper nootmuskaat half pakje croma aardappelen Voorbereiding Riblappen in vieren snijden. uien in ringen snijden tomaten in grote stukken snijde... bekijk recept »
1 pond hacheevlees (=mager rundvlees) 1 kg uien 4 laurierbladen 5 kruidnagels 1 theelepeltje kerriepoeder 1 blokje goudboullion 2 eetlepels azijn wat maizena om te binden Voorbereiding Uien snipperen en fijn maken. Bereidingswijze Eventueel in wat ou... bekijk recept »
500 gr.hacheevlees of runderlappen (op kamertemperatuur) 500 gr.uien 2 th.l.rietsuiker 2 eetl.bloem 5 dl.runderbouillon van tablet 1 fl.leffe bruin of bruin bier 2 blaadjes laurier 2 kruidnagels 100 gr.margarine flinke scheut olie(om te bakken) Pepe... bekijk recept »