1000 recepten met uien
Mechelse koekoek 1 peultjes 100 gr broccoli 1 bosje wortelen 2 jonge uitjes 1 bosje sojascheuten 200 gr arachideolie sojasaus vloeibare honing 1 soeplepel balsamicoazijn 1 koffielepel gevogeltebouillon peper Bereidingswijze Meng in een kom de honin... bekijk recept »
4 Ajuinen100 gr gerookte spekblokjes150 gr champignons2 soeplepels tomatenconcentraat2dl rode wijn1 laurierblad2 kruidnagels1 theelepel kerrieboterpeper en zout. Bereidingswijze Smelt de boter en bak de gesnipperde uien in ongeveer 10 min goudgeel. H... bekijk recept »
7 middelgrote aardappelen - 2 1/2 eetlepel boter - 2 eetlepels arachide-olie - 3 grote uien - 16 platte ansjovisfilets - witte peper - 2 soeplepels droge broodkruimels of paneermeel - 2 eetlepels boterin kleine blokjes gesneden - 1/4 liter slagroom -... bekijk recept »
600 gram Rosti1 pond tauge2 tomaten,2 uien1 teentje knoflook400 gram magere varkenslapjes of fricandeausambalzout,peper en ketjap. Voorbereiding Het vlees is blokjes snijdenuien snipperenknoflook uitpersen,tomaten wassen,ontvellen in kokend water en ... bekijk recept »
1 kg lamsschouder 1 kg aardappel 2 grote uien 1 el parelgerst 450 ml kippebouillon peterselie Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Voorbereiding Verdeel het vlees met een scherp mes in ca. 8 stukken en verwijder het overtollig vet. Schil de... bekijk recept »
2 grote uien 1 teentje knoflook 2 el olijfolie 1 liter melk 25 gr boter 25 gr bloem 1 el tomatenpuree 2 visbouillontabletten peper 100 gr garnalen nootmuskaat 2 el bieslook Pel de uien en snipper ze fijn. Pel het teentje knoflook en hak he... bekijk recept »
Lamsbout van ca. 1,5 kilo. 2 uienbol knoflookpeper en zout. Hulpmiddelen Grote braadzak. Hulpmiddelen - Grote braadzak. Voorbereiding Uien schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Bereidingswijze De lamsbout inwrijve... bekijk recept »
Een lamsschouder van 1.5 kgzoutpeper2-3 knoflookteentjes250 gram uien25 gram boter1 el olie1 kg aardappelen3 dl bouillon. voor de garnering versgehakte kruiden zoals peterselie of waterkers. Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. het vlees... bekijk recept »
1 lamsrug - paprikapoeder - 150 gram ansjovisfilets - 150 gram boter - 1 teentje knoflook - armagnac - slagroom - 8 kleine tomaatjes - 3 uien - zoutpeper Geef zout en peper over de lamsrug en wrijf ze in met paprikapoeder. Strijk ze in met olie. Leg ... bekijk recept »
1 theelepel komijnzaad 1 theelepel zwarte peperkorrelsgemalen enkele hele kruidnagels 1 kaneelstokje of 1/2 theelepel kaneelpoeder een paar kardamonzaadjes olie om te bakken enkele teentjes knoflook 1 eetlepel verse gemberin stukjes gesneden 600 gr... bekijk recept »