1000 recepten met uien
4 kilo panklare haas2 middelgrote uien1 winterwortel8 peperkorrels, Voor de marinade 2/1/2 dl rode wijnazijn2 1/2 dl rode wijn1 glas brandewijn 2 cl200 gram doorregen spek2 middelgrote uien1 pakje soepgroenten2 1/2 liter warme vleesbouillon van een b... bekijk recept »
Voorgerecht voor 4 personen bereidingstijd: 20 tot 35 minuten 355 kcal / 1489 kj p.p. 100g Hollandse garnalen 2 grote uien 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 1 1 melk 25 g boter 25 g bloem 1 eetlepel tomatenpuree 2 visbouillontabletten peper no... bekijk recept »
3 el arachideolie, 4 uienin ringen, 2 teentjes knoflook (gesnipperd), 1 el kerriepoeder, 1 tl gemalen komijn (djinten),400 g winterwortels (in plakjes), 1 l kruidenbouillon (van tabletten), 1 pot bruine bonen a 700 g 2 preien (in ringen), peperzout, ... bekijk recept »
Mechelse koekoek 1 peultjes 100 gr broccoli 1 bosje wortelen 2 jonge uitjes 1 bosje sojascheuten 200 gr arachideolie sojasaus vloeibare honing 1 soeplepel balsamicoazijn 1 koffielepel gevogeltebouillon peper Bereidingswijze Meng in een kom de honin... bekijk recept »
4 Ajuinen100 gr gerookte spekblokjes150 gr champignons2 soeplepels tomatenconcentraat2dl rode wijn1 laurierblad2 kruidnagels1 theelepel kerrieboterpeper en zout. Bereidingswijze Smelt de boter en bak de gesnipperde uien in ongeveer 10 min goudgeel. H... bekijk recept »
7 middelgrote aardappelen - 2 1/2 eetlepel boter - 2 eetlepels arachide-olie - 3 grote uien - 16 platte ansjovisfilets - witte peper - 2 soeplepels droge broodkruimels of paneermeel - 2 eetlepels boterin kleine blokjes gesneden - 1/4 liter slagroom -... bekijk recept »
600 gram Rosti1 pond tauge2 tomaten,2 uien1 teentje knoflook400 gram magere varkenslapjes of fricandeausambalzout,peper en ketjap. Voorbereiding Het vlees is blokjes snijdenuien snipperenknoflook uitpersen,tomaten wassen,ontvellen in kokend water en ... bekijk recept »
1 kg lamsschouder 1 kg aardappel 2 grote uien 1 el parelgerst 450 ml kippebouillon peterselie Hulpmiddelen Braadpan Hulpmiddelen - Braadpan Voorbereiding Verdeel het vlees met een scherp mes in ca. 8 stukken en verwijder het overtollig vet. Schil de... bekijk recept »
2 grote uien 1 teentje knoflook 2 el olijfolie 1 liter melk 25 gr boter 25 gr bloem 1 el tomatenpuree 2 visbouillontabletten peper 100 gr garnalen nootmuskaat 2 el bieslook Pel de uien en snipper ze fijn. Pel het teentje knoflook en hak he... bekijk recept »
Lamsbout van ca. 1,5 kilo. 2 uienbol knoflookpeper en zout. Hulpmiddelen Grote braadzak. Hulpmiddelen - Grote braadzak. Voorbereiding Uien schoonmaken en in stukjes snijden. Knoflook pellen en in stukjes hakken. Bereidingswijze De lamsbout inwrijve... bekijk recept »