704 recepten met winterpeen
750 g vastkokende aardappelen 1 ui 250 g winterpeen 2 el olijfolie 400 g rundergehakt 400 g tomatenblokjes (blik) 2 preien 150 g extra belegen kaas (geraspt)1. Schil de aardappelen en kook ze in ruim water met zout in 20 min. ... bekijk recept »
300 g knolselderij 250 g winterpeen 1 ui 3 stengels bleekselderij 2 el olijfolie 20 g Italiaanse kruiden (bakje 20 g) 50 g Parmezaanse kaas 250 g verse lasagnebladen (koelvers, pak 250 g) 690 g pastasaus tradizionale 1 bol... bekijk recept »
1 kg krabbetje 3 el olijfolie 300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 ui 3 tenen knoflook 380 ml vleesfond 400 g tomatenschijven (blik) 500 g rigatoni1. Bestrooi de krabbetjes met peper en zout. Verhit de olie in de braadpan ... bekijk recept »
1 pot bruine bonen (660 g) 1 winterpeen (250 g) 1 kg aardappels (vastkokend) 4 uien (in ringen) 200 g gerookt ontbijtspek (stuk) 1 rookworst (Gelders (350 g)) 2 goudreinnetten (geschild en klokhuizen ver... bekijk recept »
2 aardappelen (geschild) 1 sinaasappel (schoongeboend) 250 g kabeljauwfilet 2 takjes tijm 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 winterpeen ((250 g), in plakken) 1 rode ui (in dunne plakjes) 100 ml kippenbouillon&n... bekijk recept »
3 sjalotten 450 g winterpeen 4 el olijfolie 1 citroen 1 cm verse gember 1.1 liter kraanwater 3 tuinkruidenbouillontabletten 8 g verse tijm (bakje à 15 g) 1 rode ui 1 el donkerbruine basterdsuiker1. Snipper de sjalotten. Schil d... bekijk recept »
300 g winterpeen 500 g broccoliroosjes 3 el zoete chilisaus ½ el sesamolie 2 el gembersiroop 1 el rijstazijn1. Schrap de peen, snijd in stukken van 5 cm en de stukken vervolgens in dunne reepjes (julienne). Kook 4 min. in water met zou... bekijk recept »
1 ui, gesnipperd 1 theel gemalen komijn 500 gr sperziebonen 1 eetll olijfolie 1/2 winterpeen Blik tomatenblokjes a 400 gram 400 gr pangasius filet Peper en zout 1 theel citroensapVerwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder eventueel de uiteindes va... bekijk recept »
300 g schelpjespasta 2 el olijfolie 2 uien 500 g winterpeen 400 g koolvisfilets 2 blikken tomatenblokjes 1 bakje fruits de mer 10 g peterselie1. Kook de schelpjes in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. V... bekijk recept »
100 g Parmezaanse kaas (stukje) 20 g Italiaanse kruidenmix 500 g rundergehakt 1 ei 4 stengels bleekselderij 300 g winterpeen 2 uien 2 el olijfolie 800 g tomatenblokjes 140 g tomatenpuree 1 runderbouillontablet 800 ml water ... bekijk recept »