1000 recepten met wortel
4 muizen van de lamsbout (malse achterzijde) 5 takjes tijm 2 laurierblaadjes 3 takken rozemarijn 1 grote ui 1 grote wortel 5 teentjes knoflook 30 cl rode wijn 6 dl lamsjus 1 scheutje xeresazijn raapjes wortelen boontjes zilveruitjes champigno... bekijk recept »
4 ‘muizen’ van de lamsbout (malse achterzijde van de lamsbout) 5 takjes tijm 2 laurierblaadjes 3 takken rozemarijn Solo 1 grote ui 1 grote wortel 5 teentjes knoflook 30 cl rode wijn 6 dl lamsjus een scheutje xeresazijn verse marktgroenten: ra... bekijk recept »
1 kg rundvlees niet te mager vb schouder 1 fles goede barolowijn 2 uien 1 dikke wortel 1 stengel selder 1 laurierblad 2 takjes tijm 1 kl witte peperbolletjes 2 teentjes knoflook, lichtjes geplet 40 g boter 50 g spekvet of pancetta zeezout1. Schil de ... bekijk recept »
250 gr lamspoulet grof gesneden 100 gr geschilde aardappelen en 1 ui grof gesnipperd 1/2 prei en 40 gr boter 3 peperkorrels en een takje tijm 75 gr dun gesneden witte kool en 1 wortel gesnipperd 10 gr boter en 1 theel kerrie, peper en zout1. Snijd ... bekijk recept »
1 kg rundvlees kies een groot stuk vlees dat niet te mager is (rundschouder is ideaal) 1 fles goede Barolowijn 2 uien 1 dikke wortel 1 stengel selder 1 laurierblad 2 takjes tijm 1 kl witte peperbolletjes 2 knoflookteentjes lichtjes geplet 40 g... bekijk recept »
1 kg runderstoofvlees 1 ui 1 groot teentje knoflook 1 takje selder 1/2 wortel 175 ml rode wijn 400 gr tomatenblokjes uit blik 250 ml runderfond verse oregano olijfolie solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1. Kruid het vlees met pezo.2. Ver... bekijk recept »
1 grote ui 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 gele paprika 1 dikke wortel olijfolie solo, bakken en braden 800 gr tomatenblokjes (blik) 1 bouillonblokje, groenten of kip 1 tl suiker 1 takje tijm 1 laurierblad 4 dikke malse biefstukken, el... bekijk recept »
800 gr varkensribstuk solo, bakken en braden 50 gr spekblokjes 1 wortel 1 selderstengel 1 sjalot 125 gr pickles 2 dl droge witte wijn 1/2 dl kalfsfond scheutje room peper&zout (pezo)1. Verwijder het been van varkensribstuk, hou het apart, of laat d... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 wortel 2 uien 6 sneden brood 2 soeplepels Amora mosterd 50 ml Solo Vloeibare margarine 1.2 kg schouderstuk rund in blokjes gesneden 1 fles rode Bourgondische wijn 1 l kalfsfond 1 takje tijm 2 laurierblaadjes grof zout e... bekijk recept »
1 kg runderstoofvlees 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel witte selder 1 kleine wortel 175 ml Italiaanse rode wijn 400 gr tomatenblokjes uit blik 250 ml runder- of kalfsfond verse oregano olijfolie solo bakken en braden peper&zout (pezo)1. Pel u... bekijk recept »