1000 recepten met wortel
olijfolie 1 kg verse spinazie 6 eieren 50 gr solo, bakken en braden 50 gr geraspte Parmezaanse kaas peper&zout pezo TOMATENSAUS: olijfolie 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 kleine wortel 1 stengel selder 1 blik tomatenblokjes chilivlokken (molent... bekijk recept »
500 g aardappels 1 wortel 1 teentje knoflook 250 g broccoli 400 g tomaten 250 g champignons 4 el solo 1 takje tijm 1 laurierblad 150 ml droge witte wijn zout peper basilicum 1. Schil de aardappels en kook ze gaar. Schil de wortel en snijd de... bekijk recept »
400 gram Gekookte kikkererwten 1 stuk Rode peper 1 stuk Ui 1 teentje Knoflook 5 takjes Koriander 1 eetlepel Gemalen kummel 2 stuk Eieren 200 gram Paneermeel Zonnebloemolie 4 stuk Tomaten 1 krop Sla 8 stuk Pitabroodjes 1 snuf Zout 1 snuf Peper... bekijk recept »
5 plakjes deeg voor hartige taart (diepvries) 3 winterwortels 2 kneepjes Solo Vloeibaar zout, peper 0.5 tl gemalen koriander (ketoembar) 4 eieren 1 dl light room 1 takje verse tijm 10 sprietjes bieslook 100 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven v... bekijk recept »
2 grote uien- half glas olie- 350 gram risottorijst- 1 teen knoflook- een stronkje selderij- een wortel- een glas witte wijn- 100 gram champignons- 500 gram tomaten- zoutpeper- half liter bouillon- wat peterselie- wat basilicum. Doe in een andere pan... bekijk recept »
zalmmoot broccoli dille room boter aardappels uiwortel witte wijn zoutpeper Fruit ui en wortel in een zware pan. Laat zacht worden. Voeg wat bloem toe zodat een lichte roux kan ontstaan. Schenk er witte wijn en room bij. Zonodig aanvullen met water ... bekijk recept »
1 zalmmoot pp olijfolie citroensap verse of gedroogde dragon zout en peper 1 wortel 1 ui Nieuwe aardappeltjes125 gr pp munt Groenten uit de diepvriezer Reken 1 zalmmoot per persoon. Snijd voor elk stuk vis een vierkant stuk aluminiumfolie af en bestr... bekijk recept »
500 g diepvries pangafilet 1 ui 300 g wortel 200 g bloemkool 400 g rijst 3 el kerriepoeder 2 el olijfolie 1 blokje kippenbouillon 250 ml Griekse yoghurt 1 el bloem Kook de wortel en de bloemkool in kokend water in ca. 5 min. net gaar. Bestrooi d... bekijk recept »
-1 kg koolvisfilet (of een andere witte visfilet) -2 bollen mozzarella in fijne plakjes gesneden -250 g gepelde garnalen Pastadeeg: 600 g bloem snuifje zout 6 eieren 2 eetlepels olijfolie Tomatensaus: 5 tomaten 2 sjalotten 1 teentje look olijfolie 25... bekijk recept »
2 kg vissoorten: bv staartvis,makreelwijtingschelviskabeljauw enz.. 1 1/2ltr water1 liter witte droge wijn1 glas cognac4 uien1 wortel1 groentenruiker4 tomatenzoutpepersaffraan2 knoflookteentjes2 sjalotenolijfolie1/2 a 1 kg mosselen100 a 200 gr gepeld... bekijk recept »