1000 recepten met wortel
1 grote kop rode linzen 1 ui 1 wortel evt.1 rode paprika 2 eetlepels olijfolie 1,5 liter water 1 flinke aardappel (of wat bloem roeren door de gefruite ui) 1 à 2 soepblokjes 2 eetlepels tomatenpuree Zout (niet te weinig) Zwarte peper (niet te ... bekijk recept »
3 el olijfolie 1 uifijngesnipperd 2 tenen knoflookgesnipperd 1 stengel bleekselderijgehakt 1 wortelgehakt 250 gram tuinerwtjes uit de diepvries ruim 4 dl kippenbouillon 1 zakje verse basilicum (houd wat blaadjes achter voor de garnering) zout en pepe... bekijk recept »
75 g bulgur 60 cl olijfolie (extra vierge) 0.6 dl citroensap peper zout 6 lente-uitjes 285 g kikkererwten 2 eetlepels peterselie (fijngehakt) 75 g wortelen (geraspt) Voorbereiding Week de bulghur volgens de gebruiksaanwijzing op het pakgiet hem af en... bekijk recept »
500g Krokodillen vleesgesneden in reepjes 40ml olie 100g uifijn gesneden 150 ml Kokosnoot room 10g Bruine suiker 5g Koriander wortelgesneden 40ml Vissaus 30g Basilicumbladgesneden 3 rode spaanse pepersheel fijn gesneden 1.Verhit de olie in een stoofp... bekijk recept »
100 gram magere spekblokjes 2 uien 1 grote winterwortel 2 el verse bieslookfijngeknipt 2 kabeljauwfilets (ca. 300 gram) boter om in te vetten zakje aardappelschijfjes (ca. 400 gram) Japanse Kruiden (Verstegen) 125 ml slagroom De oven voorverwarmen ... bekijk recept »
600 gr half gezouten kabeljauw (niet gedroogd) - 1 kop groene linzen - 1 wortel - 1 ui - 1 teentje knoflook - 1/2 citroen - tijmlaurierzout en nootmuskaat - 1 dl magere kalfsjus - 1 lepel mosterd - 1 lepel boter De kabeljauw pocheren in bijna kokend ... bekijk recept »
150 gram gepelde garnalen 1 teentje knoflook(geplet) wat olijfolie 1 bosje bladpeterselie fijngesneden 2 stengels bleekselderij 1 grote wortel 8 takjes tijm 50 gram rijst 2 grote gepelde tomaten 1 afgestreken dessertlepel tomatenpuree 2 a 3 lente-ui... bekijk recept »
1,5 kg. grote rijpe tomaten. 1 eetl olie. 2 tene knoflookuitgeperst. 1 uifijngehakt. 1 middelgrote wortelfijngesneden. 2 eetl.tomatenpuree. 1 theel. suiker. zout en peper. 1/4 kopje versegehakte kruiden (oreganopeterselie en basilicum). Verhit de oli... bekijk recept »
- 500 gram gehakt - 2 eieren - paneermeel - 3 teentjes knoflook - 2 gesnipperde ui - olijfolie - basilicummarjoleinthymrozemarijn - peper en zout - 1 blik gepelde tomaten met sap - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 wortel - 2 laurierblaadjes - 2 glazen... bekijk recept »
200 gr.tonijn in olie(uit blik)1 a 2 eetl.geraspt Parmez. kaas1 kleine aardappegekookt en in plakjes gesneden1/2 eet. kappertjes1 eipeper en zout1/4 ltr. droge witte wijn om te pocheren, 1 stengel bleekselderij1 wortel,bouquet garnisla en olijven. Vo... bekijk recept »