740 recepten met zuurkool
2 uien 2 tenen knoflook 3 el zonnebloemolie 2 tl kerriepoeder 1 tl sambal 500 g zuurkool (zak) 75 ml kraanwater 800 g aardappelen (zak à 500 g) 30 g verse peterselie (zakje) 200 ml room culinair light 200 g gerookte... bekijk recept »
4 dikke sneetjes gerookt spek 4 grote gekookte garnalen (maat 30/40) 1 kruidentuiltje 300 g zalmforelfilets 300 g zeewolf- of zeeduivelfilets 1 kg zuurkool met witte wijn 1. Doe de helft van de zuurkool in een grote stoofpan, maak de zuurkool los met... bekijk recept »
300 g tutti frutti 3 sinaasappel 2 el honing 1 el maïzena Tutti frutticompoteSnijd de tutti frutti fijn. Pers de sinaasappels uit.Schenk het sinaasappelsap in een pan en voeg de tutti frutti en honing toe. Breng het geheel aan de kook. Kook de tutti... bekijk recept »
1 kg vastkokende aardappelen 75 g boter 250 g magere spekreepjes (duopak) 1 goudreinet 750 g verse zuurkool 1 el grove mosterd 50 g bloem 500 ml melk 75 g geraspte Goudse belegen kaas 481. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Schil d... bekijk recept »
3 eetlepels vloeibare margarine 1 schaal runderreepjes (ca. 300 g) 2 appels 1 zak zuurkool naturel (500 g) 2 bakken aardappelpuree (met boter (a 450 g)) ½ flesje finesse voor koken (a 250 ml) 1 eetlepel kaneel1. I... bekijk recept »
4 witte baguettes (voorgebakken, zak 2 stuks) 250 g zuurkool naturel (zak 500 g) 1 elstar-appel 275 g Gelderse rookworst 4 el honing-mosterdsaus1. Verwarm de oven op 220 °C. Bak de baguettes af in 8-10 min. Stoof de zuurkool naturel in 15 min... bekijk recept »
1 ei 1 pak ovenheerlijk mix voor zuurkoolschotel 400 ml kraanwater 275 g rundergehakt 500 g zuurkool (pak) 227 g ananasstukjes (blik) 700 g aardappelschijfjes (duopak)1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Klop het ei los. Meng... bekijk recept »
1 zak kookaardappel (kruimig, a 800 g) 2 uien 3 el olie 70 g tomatenpuree 2 bakjes tofuroerbakreepjes pittig (a 180 g) 500 g zuurkool 125 ml kookroom (light) 3 el paneermeel1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzin... bekijk recept »
1 ui 1 teen knoflook 50 g boter 1½ el bloem 1 tl komijn 1 liter kippenbouillon 500 g wijnzuurkool 4 kipfilets ½ paprika1. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit boter in een (soep)pan en bak de ui met knoflook in 5 min. l... bekijk recept »
125 g magere spekreepjes (duopak) 300 g gehakt half-om-half 1 tl gedroogde tijm (potje 15 g) 2 el gemalen kaneel 500 g zuurkool naturel (zak) 800 g aardappelpuree 2 appels1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de magere spe... bekijk recept »