1000 recepten met basilicum
24 scampi's 250 gram linguini 2 dl room 2 sjalotten 2 teentjes look 16 zongedroogde tomaten 1/2 citroen basilicum witte wijn olijfolie currypoeder ketchup1. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken, (pel ze) en snij ze dan in reepjes.2. Snij de sj... bekijk recept »
300 g spaghetti 3 eieren 300 g rundsgehakt 1 bouillonketeltje groenten van Knorr 1 zakje tomatensaus kant-en-klaar van Knorr 1 klein blikje tomatenpuree 2 el olie 1 bol mozzarella 1 handvol verse basilicum1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzi... bekijk recept »
400 gr pasta (spaghetti, linguine of tagliatelle) 12 el olijfolie extra vergine 2 tenen knoflook 0,5 rode chilipeper 1 handje basilicum 1 vleestomaat 2 biologische citroenen 40 gr Parmigiano Reggiano 20 gr boter1. Hak de knoflook en de halve c... bekijk recept »
300 gram risottorijst (Arborio) 1 ui 40 gram Boter 1 dl Witte wijn 1 ltr vleesbouillon 1 zakje pijnboompitten 40 gram parmezaansekaas zongedroogde tomaten 2 kipfilets verse basilicum paddestoelen zout en peper 1. VoorbereidingSnijd de kipfilet... bekijk recept »
200 gram spitskool 200 gram spaghetti 2 el witte amandelen 2 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar 200 gram rundergehakt 1 zak Bertolli Pastasaus Basilicum 1 takje verse basilicum zout1. Snijd de spitskool in brede repen. Kook ze gedurende 10 minu... bekijk recept »
200 g macaroni 2 el Bertolli Olijfolie Classico 300 g gesneden spaghetti-/macaronigroenten 250 g gepelde rauwe grote garnalen (vers of diepvries) 1 sinaasappel 1 pot Bertolli Pastasaus Gedroogde Tomaten, Knoflook en Oregano 2 takjes basilicum 1. K... bekijk recept »
300 gram farfalle (vlindertjespasta) 7 eetlepels Aceto Balsamico di Modena 2 eetlepels suiker 6 tomaten 1 bol buffelmozzarella paar takjes basilicum 1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af, spoel met ruim koud... bekijk recept »
1 pak cannelloni 1 zak Bertolli Pastasaus Met Room extra vergine olijfolie 1 courgette 2 paprika’s 6 blaadjes basilicum 100 g ricotta 50 g geraspte kaas 1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. 2. Verwarm e... bekijk recept »
400 g spaghetti 2 takjes basilicum 300 g gehakt 3 el gehaktkruiden met paneermeel 1 ei (losgeklopt) 2 el Bertolli Bakken & Braden Vloeibaar 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Basilicum 300 g gemengde salade met sinaasappeldressing* 1. Kook d... bekijk recept »
400 g farfalle 2 takjes verse basilicum 100 g Parmezaanse kaasschilfers 1 pot (500 g) Bertolli Pastasaus Basilico1. Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de pastasaus ondertussen 5 minuten op een matig vuur. Haal de ba... bekijk recept »