1000 recepten met basilicum
filets pur 2 tomaten 1 bosje basilicum 4 charlotteaardappelen 1 sjalot 25 CL tomatensap 1 bol mozzarella balsamicoazijn peper en zout 1. Stap 1: Haal het vlees uit de koelkast2. en laat het op kamertemperatuur komen.3. Maak de tomaten schoon, pe... bekijk recept »
400 g gerookte kalkoenfilet (charcuterie) 4 tomaten 500 g buffelmozzarella 1 dl olijfolie (extra vierge) peper grof zeezout 12 blaadjes basilicum 1. Breng water aan de kook, dompel de tomaten er kort in onder en verfris ze onder de kraan. Pel ze ... bekijk recept »
1 kg borstfilet van de kalkoen in dunne sneden-1,5 cm 200 gr halfgedroogde tomaatjes 250 gr champignons 200 ml gevogeltefond(of blokjes) 3 eetlps boter verse basilicum pezo sausbinder 1 courgette provencaalse kruiden1. snij de tomaatjes in reep... bekijk recept »
100 g okra's 12 baby maïskolfjes 3 lenteuitjes 400 g biefstuk szechuanpeper 2 el Solo Vloeibaar 0.5 el sesamolie 2 teentjes knoflook 100 g aspergetips 2 el oestersaus 1 bos Thaise basilicum 1. Snijd de onderkant van de okra's en snijd ze schuin doo... bekijk recept »
15 g funghi porcini 100 g spekreepjes 500 g gehakt 150 g prei 1 te knoflook 100 ml melk 3 sn witbrood 200 g paddenstoelmelange 15 g basilicum 250 g cherrytomaatjes1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Doe de gedroogde paddenstoelen in een kom en sch... bekijk recept »
600 g dorade filet 1 dl witte wijn 4 eetlepels Solo Vloeibaar 4 koffielepels gehakte basilicum 1 citroen in schijfjes gesneden 2 grote rijpe tomaten 100 g fijngesneden ui 1. Voeg de basilicum bij de witte wijn. Smeer stukken aluminium papier in me... bekijk recept »
1 dl witte wijn 1 laurierblad zout en peper basilicumblaadjes 4 tomaten 1 gele paprika 1 kleine ui 1 kg garnalen 1. Hak de basilicum en de ui fijn en voeg wat zout toe. Blancheer de tomaten. Pel en snij ze in stukjes. Gril de paprika. Verwijder... bekijk recept »
4 eetlepels Solo Vloeibaar 1 blokje Knorr bouquet Tuinkruiden 600 g knorhaanfilets 8 mini-courgetten 1 rode paprika 0.5 aubergine 1 tomaat citroensap 50 g geraspte pecorine1. Blancheer de paprika en verwijder de pel. Snijd de paprika en aubergin... bekijk recept »
Solo vloeibaar zout 2.5 dl kippenbouillon 10 g kerriepoeder 300 g kabeljauwfilet 2 tomaten verse basilicum 2 bladeren filo-deeg 2 stukken prei peper 1. Verwarm de oven voor op 200°. 2. Verwijder met een scherp mes de buitenste laag van de prei e... bekijk recept »
basilicum Solo 600 g zalmsneden peper en zout 1. Snipper de basilicum fijn 2. Meng de Solo met peper en basilicum en smeer er de vis mee in. 3. Bak in de pan op beide kanten goudgeel bekijk recept »