1000 recepten met basilicum
3/4 dl water 2 eetl. citroensap 75g witte basterdsuiker 200g gezeefde tomaten(pakje) enkel druppels tabasco 1 eetl. gehakte basilicum(vers of diepvries) zout enkele blaadjes basilicum of citroenschilletje Bereidingswijze Verwarm het water met de bast... bekijk recept »
3/4 dl. water - 2 eetlepels citroensap - 75 gram witte basterdsuiker - 200 gram gezeefde tomaten - druppeltjes tabasco - 1 eetlepel gehakte basilicum - zout - blaadjes basilicum of citroenschilletjes Bereidingswijze Verwarm het water met de basterdsu... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 zakjes verse basilicum (à 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper 1 ui 1 rosbief (à ca. 600 g) 35 g boter of margarine 1/2 pot vlees... bekijk recept »
Zeebaars :1 x Zijde zeebaars filet met vel 180 gr olijfolie/peper/zout/peterselie Geconfijte provenqaalse groenten: 9 plakjes courgette 9 plakjes aubergine 9 plakjes tomaat 9 plakjes artisjok olijfolie/sjalotje/knoflookje/thijm peper/zout Artisjokpur... bekijk recept »
150 grspaghetti 15 ml olijfolie 1 grote teen knoflookuitgeperst 1 sjalotje fijngesnipperd 2 grote tomatenin grove stukjes gesneden verse basilicum naar smaak ( of 1/4 tl gedroogde basilicum 125 gr. noorse garnalen gepeld 1 of 2 bosuitjes fijngesnip... bekijk recept »
Zie recepten Bereidingswijze Vleesmarinade :1/2 l kwaliteitsolijfolie 1/2 l druivenpitolie 1 dl notenolie 20g gedroogde basilicum 20g korianderbollen 20g zwarte peperbollen 6 chilipepers 10 teentjes knoflook 4 takjes gedroogde tijm 4 laurier... bekijk recept »
3 el. basilicumverse 3 lente-uitjes 50 gr. olijfzwarte Peper 1 el. pestogroene 50 gr. pijnboompit 10 el. slasaus 6 stukjes tomatengedroogde Zout 150 gr. notenrijst Hulpmiddelen Benodigde materialen: Een koekenpan en een kom. Hulpmiddelen - ... bekijk recept »
3/4 dl water 2 eetl. citroensap 75g witte basterdsuiker 200g gezeefde tomaten(pakje) enkel druppels tabasco 1 eetl. gehakte basilicum(vers of diepvries) zout enkele blaadjes basilicum of citroenschilletje Bereidingswijze Verwarm het water met de bast... bekijk recept »
100gr pasta 4 sneetjes mozzarella 8 blaadjes basilicuu 4 tomaten 8 soeplepels olijfolie 1 soeplepel citroensap 2 soeplepels balsamicoazijn peper en zout Bereidingswijze Kook de pasta "al dente" en spoel ze in koud water. Snijde 1 toamaat in vierhaal ... bekijk recept »
3/4 dl water 2 eetl. citroensap 75 g witte basterdsuiker 200 g gezeefde tomaten (pakje) enkele druppels tabasco 1 eetl. gehakte basilicum (vers of diepvries) zout enkele blaadjes basilicum of citroenschilletje Bereidingswijze Verwarm het water met d... bekijk recept »