1000 recepten met cayennepeper
10 teentjes knoflookhalf bosje koriander3 vleestomaten3 eetlepels plantaardige olie1 liter vleesbouillonzoutpepercayennepeper1 theelepel gedroogde oreganobosuitjes. Voorbereiding Vleestomaten pellen en zaadjes verwijderenvruchtvlees in kleine blokjes... bekijk recept »
8 eieren ,100 g krabben vlees ,cayennepeper ,zout ,kerriepoeder ,4 eetlepels fijngehakt bieslook ,brood Bereidingswijze Klop de eieren los met het krabben vlees. Kruid met cayennepeperzout en kerrie. Bak tot omelet. Bestrooi met bieslook. Serveer met... bekijk recept »
3 teentjes knoflookolijfolie150 gram gepelde kreeftgarnalencayennepeper1 eetlepel medium dry sherry1 eetlepel fijngeknipte bieslook. Bereidingswijze De knoflook in dunne plakjes snijden. Een scheutje olie verhitten en hierin de plakjes knoflook lich... bekijk recept »
1000 gr. grote garnalen1 eetlepel knoflookpoeder1/4 theelepel cayennepeper1 theelepel kurkuma4 middelgrote tomaten, in partjes gesneden1/4 kopje plantaardige olie2 middelgrote uien fijngehakt1 tube ansovispasta1 eetlepel gemalen koriander1 kopje heet... bekijk recept »
6-8 platanen of groene bananen geschild - 25 gram bloem - ca. 2? eetlepel cayennepeper - 5 theelepels gemberpoeder - 2 theelepels paprikapoeder - olie om te frituren - zout Bereidingswijze Snijd de platanen in schuine plakken van ? 3 mm dik Meng in e... bekijk recept »
1 zeekreeft cayennepeper zout olie sjalot ui wortel wit van prei 1 glaasje cognac 1 dl witte wijn 1 1/2 dl visbouillon 2 tomaten 1 dl Spaanse saus boter. Maak de kreeft schoon en verdeel hem in stukkken. Houd de lever en het vocht apart.... bekijk recept »
-1 kg wortelengeschild en in dikke rondjes gesneden -2 tenen knoflook (in plakjes gesneden) -2 el koudgeperste olijfolie -1/4 th lepel cayennepeper -2 th lepels gemalen komijn -2 th lepels vers citroensap -snufje zout Voorbereiding -doe de wortels en... bekijk recept »
1/2 blikje kreeft 3/5 dl bechamelsaus tomatenpuree cayennepeper witte wijn citroensap blikje champignons 5 eetlepels slagroom zout. Bereidingswijze Voeg aan de bechamelsaus een eetlepel tomatenpureewat cayennepeper1 eetlepel witte wijnsap van... bekijk recept »
350 gare Kikkererwten 1 dl Olijfolie 4 teen Knoflook 3/4 tl Komijnpoeder 1 tl Paprikapoeder 1 tl Zout Cayennepeper 1 dl Tahin sap van 2 Citroenen Bereidingswijze Pers de knoflook. Pureer de kikkererwten met de tahin in de keukenmachine. Roer het citr... bekijk recept »
-1 th lepel tomatenpuree -1/2 th lepel mosterd -1/2 th lepel bruine suiker -enkele druppels worcestersaus -snuifje cayennepeper -zout en peper -4 kleine panharingen -4 eetlepels havermout -1 eetlepel olie -15 g boter -enkele schijfjes citroen en enke... bekijk recept »