Recepten met cayennepeper

1000 recepten met cayennepeper

Cayennepeper

Cayennepeper Cayennepeper is gemalen gedroogde Spaanse peper die in de keuken gebruikt wordt als specerij. De smaak is pittig, in sommige gevallen zelfs zeer heet, dus let op met je hoeveelheden.

Zalm Met Zuurkool

4 zalmmootjes van 150 gram 250 gram zuurkool 250 gram witte kool 1 prei 2 eetlepels creme fraiche 20 gram boter 1 mespuntje cayennepeper 3 mespuntjes zout Kook de zuurkool met de fijngesneden witte kool en de in ringen gesneden prei en zout gaar. L... bekijk recept »

Zalm Met Zuurkool

4 zalmmootjes van 150 gram 250 gram zuurkool 250 gram witte kool 1 prei 2 eetlepels creme fraiche 20 gram boter 1 mespuntje cayennepeper 3 mespuntjes zout Kook de zuurkool met de fijngesneden witte kool en de in ringen gesneden prei en zout ga... bekijk recept »

Tonijncasserole

Champignons 250 gr. ui (grote) 1 st. creme fraiche 1 bk. tonijn op water 2 blikjes champignonsoep(uno)(klein) 1 blikje citroensap 3 th.l suiker 1 th.l cayennepeper 1 th.l geraspte kaas 1/2 zkj.a 320gr. Ui fruiten en champignons toevoegen,even meebakk... bekijk recept »

Bleu Kaassouffle

4 eiwitten,150 gr danish blue 60 gr parmesan300 cl melk1 eetl. maizena rouxnootmuskaatcayennepeper Voeg een eetl. maizena roux aan de kokende melk toe, kruiden met nootmuskaat en cayennepeper. Voeg de kaas toe. Klop de eiwitten met een snuifje zout z... bekijk recept »

Calamaris Met Tomaat En Basilicum

600 gr versegereinigde of diepgevroren inktvisringetjes - 3 tenen knoflook - 1 ui - 4 rijpe tomaten1/2 glaasje olijfolie - 1 mespuntje cayennepeper - 1 mespuntje Provencaalse kruiden - 4 takjes basilicum - zout en peper uit de molen Verwarm de olie i... bekijk recept »

Champignons Gevuld Met Provencaals Gehakt

-24 middelgrote champignons -1/2 citroen in twee parten -20 g kruidenboter -250 g mager rundergehakt -2 th lepels gedroogde Provencaalse kruiden -1 el bloem -mespunt cayennepeper -zout *kruidenboter verwarmen en de steeltjes zacht stoven en laten afk... bekijk recept »

Aardappelpuree

1/2 kilo aardappelenbotermelkcayennepeperketchupprovencaalse kruidenzout. Wanneer de aardappels gaar zijn, maak ze fijn met een stamper, voeg ondertussen een beetje boter en van tijd tot tijd een scheutje melk toe, zodat er een romige puree ontstaat.... bekijk recept »

Scampipannetje met roomsaus

20 scampi's (schoongemaakt)4 plakjes gerookte zalm (kleine)1 ui1 el tomatenpuree200 ml room2 el gehakt peterselieoliecayennepeperzout1. Zet het vuur lager, giet de room in de pan en roer de aanbaksels los. Roer er de tomatenpuree door en kruid met zo... bekijk recept »

Komkommer met hammousse

voor een 15-tal kuipjes: 1 komkommer, 250 g gekookte ham, scheutje cognac, peper, zout, cayennepeper, 1 theelepel tomatenpuree, 2 dl room, rode paprikaHol stukken komkommer uit met een meloenmesje en blancheer ze 1 minuut. Pureer de ham in de mixer... bekijk recept »

Kippencrèmesoep

Voorbereiding: 20 minuten; kookduur: 1 1/2 uur Voor 4 personen: 4 kipbouten 2 dl room 2 blokjes kippenbouillon, opgelost in 1 1/2 l heet water 60 gr hoeveboter 60 gr bloem 2 el extra vierge olijfolie 1 mespuntje cayennepeper zout en versgemalen peper... bekijk recept »

Pagina 13 van 100