1000 recepten met cayennepeper
4 zalmmootjes van 150 gram 250 gram zuurkool 250 gram witte kool 1 prei 2 eetlepels creme fraiche 20 gram boter 1 mespuntje cayennepeper 3 mespuntjes zout Kook de zuurkool met de fijngesneden witte kool en de in ringen gesneden prei en zout gaar. L... bekijk recept »
4 zalmmootjes van 150 gram 250 gram zuurkool 250 gram witte kool 1 prei 2 eetlepels creme fraiche 20 gram boter 1 mespuntje cayennepeper 3 mespuntjes zout Kook de zuurkool met de fijngesneden witte kool en de in ringen gesneden prei en zout ga... bekijk recept »
Champignons 250 gr. ui (grote) 1 st. creme fraiche 1 bk. tonijn op water 2 blikjes champignonsoep(uno)(klein) 1 blikje citroensap 3 th.l suiker 1 th.l cayennepeper 1 th.l geraspte kaas 1/2 zkj.a 320gr. Ui fruiten en champignons toevoegen,even meebakk... bekijk recept »
4 eiwitten,150 gr danish blue 60 gr parmesan300 cl melk1 eetl. maizena rouxnootmuskaatcayennepeper Voeg een eetl. maizena roux aan de kokende melk toe, kruiden met nootmuskaat en cayennepeper. Voeg de kaas toe. Klop de eiwitten met een snuifje zout z... bekijk recept »
600 gr versegereinigde of diepgevroren inktvisringetjes - 3 tenen knoflook - 1 ui - 4 rijpe tomaten1/2 glaasje olijfolie - 1 mespuntje cayennepeper - 1 mespuntje Provencaalse kruiden - 4 takjes basilicum - zout en peper uit de molen Verwarm de olie i... bekijk recept »
-24 middelgrote champignons -1/2 citroen in twee parten -20 g kruidenboter -250 g mager rundergehakt -2 th lepels gedroogde Provencaalse kruiden -1 el bloem -mespunt cayennepeper -zout *kruidenboter verwarmen en de steeltjes zacht stoven en laten afk... bekijk recept »
1/2 kilo aardappelenbotermelkcayennepeperketchupprovencaalse kruidenzout. Wanneer de aardappels gaar zijn, maak ze fijn met een stamper, voeg ondertussen een beetje boter en van tijd tot tijd een scheutje melk toe, zodat er een romige puree ontstaat.... bekijk recept »
20 scampi's (schoongemaakt)4 plakjes gerookte zalm (kleine)1 ui1 el tomatenpuree200 ml room2 el gehakt peterselieoliecayennepeperzout1. Zet het vuur lager, giet de room in de pan en roer de aanbaksels los. Roer er de tomatenpuree door en kruid met zo... bekijk recept »
voor een 15-tal kuipjes: 1 komkommer, 250 g gekookte ham, scheutje cognac, peper, zout, cayennepeper, 1 theelepel tomatenpuree, 2 dl room, rode paprikaHol stukken komkommer uit met een meloenmesje en blancheer ze 1 minuut. Pureer de ham in de mixer... bekijk recept »
Voorbereiding: 20 minuten; kookduur: 1 1/2 uur Voor 4 personen: 4 kipbouten 2 dl room 2 blokjes kippenbouillon, opgelost in 1 1/2 l heet water 60 gr hoeveboter 60 gr bloem 2 el extra vierge olijfolie 1 mespuntje cayennepeper zout en versgemalen peper... bekijk recept »