1000 recepten met cayennepeper
500 gr in halve ringen gesneden uien1 el olie1 el chilipoeder1 flesje Maggi basis voor Franse uiensoep1 1/2 ltr water4 in ringetjes gesneden lente-uitjescayennepeperverkruimelde tortillachips. Hulpmiddelen Soeppan Hulpmiddelen - Soeppan Bereidingswi... bekijk recept »
? 40 g boter ? 50 g spekblokjes ? 750 g uien ? 2 teentjes knoflook ? 5 dl runderbouillon ? 5 dl droge witte wijn ? 2 eierdooiers ? 1 dl room ? peper ? cayennepeper ? snufje tijm ? (stok)brood ? kaas Bak de spekblokjes? fruit de gesneden uien? knoflo... bekijk recept »
250 g witte champignons 1 el boter 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el paprikapoeder cayennepeper 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 1 el gesnipperde peterselie Bereidingswijze 1. Maak de champignons schoon... bekijk recept »
250 gram witte champignons - 1 eetlepel boter - 1 uitgeperst knoflookteentje - 1 eetlepel paprikapoeder - cayennepeper - 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep - 1 doosje Maggi Soepenbinder - 1 eetlepel gesnipperde peterselie Bereidingswijze M... bekijk recept »
250 g witte champignons 1 el boter 1 uitgeperst knoflookteentje 1 el paprikapoeder cayennepeper 1 flesje Maggi Basis voor Champignoncremesoep 1 doosje Maggi Soepenbinder 1 el gesnipperde peterselie Bereidingswijze 1. Maak de champignons schoon en sn... bekijk recept »
Voor 4 personen: 2 grote rogvlerken of 4 kleine (voordeel van grote is dat ze veel dikker zijn en dus meer vlees hebben waardoor 1/2 vlerk per persoon ruim voldoende is)De vlerken 5 min. in koud water, met snuifje zout en scheutje azijn, in onderdomp... bekijk recept »
700 gram rundergehakt 3 blikken Unox goulashsoep (onverdund, dus niet kant-en-klaar) 2 pakken snelkookrijst 2 rode en 2 groene paprika's 2 grote of 3-4 kleine uien 4 eetlepels tomatenketchup 2 eetlepels cayennepeperZet een pan water op het vuur voor ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 g zalmfilet 1 citroen kruidentuiltje (tijm, laurier, peterseliestaarten) water peper, zout saus: 4 eigelen cayennepeper sap van 1 citroen 500 g gesmolten boter eventueel een scheutje roomVerdeel de zalm in porties van 150 g. Kook... bekijk recept »
1,5 kg pruimtomaten 3 tenen knoflook 1 grote rode ui olijfolie zout en cayennepeper 1 tl worcestersaus 2 tl balsamicoazijn 2 el tomatenpuree ? dl wodka Voor de afwerking: 10 cm komkommer 1 el wodka enkele stengels selderij extra vergine olijfolieBere... bekijk recept »
4 a 5 tijgerscampi's per persoon (diepvries) - 1 kop tomatenblokjes - 1 kop soepgroenten (diepvries) - 1,5 dl droge witte wijn - 1 glaasje cognac - 1 groene paprika - 1 sjalot - 1 eetl. boter - 2 eetl. olijfolie - Ma?zena Express - tabasco - enkele ... bekijk recept »