1000 recepten met cayennepeper
4 personen: per persoon 350 Kcal 1 kleine pompoen 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 courgette, in grove stukken 2 blikken kikkererwten (a 400 g), uitgelekt 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 theelepels gemalen komi... bekijk recept »
400gr.zeevruchtencocktail200gr. ronde witte(risotto )rijst1rode paprika1 teentje look1 uiolijfoliezout en cayennepeperBereidingswijze Versnipper de ui en stoof in olijfolie in een pan. Wanneer de ui glazig wordt,giet er de rijst over en laat hem al ... bekijk recept »
20 sprotjes 1 courgette 1 avocado 200 g champignons 2 tomaten 4 cl notenolie 6 cl witte wijnazijn cayennepeper 1 eetlepel citroensap peper zoutDe courgette en de champignons in fijne reepjes snijden, mengen en op smaak brengen met notenolie en azijn.... bekijk recept »
1 kg ongepelde dagverse Vlaamse garnalen (330 g gepeld) 2 eetlepels olijfolie 2 uitjes 4 tomaten 2 schijfjes verse gemberwortel 3 eetlepels pikante tomatensaus 2 eetlepels appelazijn 2 eetlepels droge sherry cayennepeper 8 blaadjes sla 1 eetlepel bie... bekijk recept »
Voor 4 personen 100 gr zalmfilet 1 ei 1,5 dl slagroom Zout Peper 8 tongfilets 1 dl visbouillon (tablet) 1 dl witte wijn 1 sjalotje, fijngehakt 200 gr boter 3 eidooiers 1 eetlepel citroensap CayennepeperIn diepvries mengkom koud zetten Zalmfilet purer... bekijk recept »
Bereidingsduur: 15 minuten ° Kookduur: ca. 25 minuten Voor 2 personen: 1/2 kg vleestomaten 2 eetl tomatenpuree 1/2 stengel bleekselderij 1 teentje knoflook geperst enkele basilicumblaadjes 1/3 wijnglas port 1 eetl boter, 2 eetl olijfolie 1 mespuntje ... bekijk recept »
2 uien2 eetlepels olijfolie250 gram tartaar150 gram rijst1 liter tomatensap uit pak of blik1 theelepel zout1 mespunt zwarte peper1 theelepel karwijsnufje suikersnufje cayennepeper2 eetlepels fijngehakte peterselie- Maak de uien schoon en snijd ze kle... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 kg victoriabaars 1 have prei een halve ui een halve wortel 2 stokjes witte selder dit alles in brunoise gesneden 1 a 2 bolletjes diepgevroren kervel 25 cl witte wijn sap van een sinaasappel sap van een halve citroen 3 eetlepels bot... bekijk recept »
voor 4 personen: 140 g gele paprika 140 g groene paprika 140 g rode paprika 30 g margarine margarine 1 eetlepel bloem 4,2 dl water peper, nootmuskaat, cayennepeper 450 g pastaschelpjesDe paprika's schoonmaken, de zaadlijsten verwijderen en in stukken... bekijk recept »
Voor 4 personen: 500 gram grote pastaschelpen 500 gram kabeljauwfilet of polakfilet 150 gram kruidenroomkaas 2 eieren zout, peper, cayennepeper 1 pakje witte wijnsaus 1 1/2 deciliter water 1 1/2 deciliter melk 1 zakje gratinkaasVerwarm de oven voor o... bekijk recept »