1000 recepten met dille
3 takjes verse dille 3 takjes verse peterselie 3 takjes verse bieslook 1 theelepel Franse mosterd 4 theelepel Becel pro.activ Délice of Light 2 dikke zalmfilets (100g per stuk), zonder vel 1 citroen zwarte peper 1. Extra: ingevette ondiepe oven... bekijk recept »
1 kg aardappelen bouillonpoeder 500 g worteltjes 2 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 350 g visfilet naar keuze 1 klein bosje verse dille (ongeveer 15 g) 4 el Solo Vloeibaar 25 g spekblokjes 1 ei 1 kleine komkommer 2 el azijn 1. Verwarm d... bekijk recept »
6 plakjes gerookte zalm 1 doosje boursin met fijne kruiden peper dille 2 eetlepels zure room griekse olijfolie 2 citroenen 10 eetlepels grof zout 1 eetlepel suiker1. GEKONFIJTE CITROEN:2. Meng het zout met de suker. Maak 2 inkepingen overlangs ... bekijk recept »
1 snee witbrood 1/4 teentje knoflook 1 el roomkaas paar takjes dille fijngesneden zout en versgemalen peper 1 plakje gerookte zalm extra vierge 1. Krijg je eters? Verras ze eens met deze prachtige amuse, die ook nog eens heerlijk is.2. .Rooster h... bekijk recept »
1 el Solo Vloeibaar 200 ml Amora Fijne Kruiden vinaigrette 1 ui (in fijne ringen gesneden) blaadjes sla 200 g kalkoenfilet (in stukjes gesneden) 1 kl mosterd zwarte peper 4 pitabroodjes1. Bak de stukjes kalkoenfilet in een pan met de Solo. 2. Ve... bekijk recept »
2 el maiszetmeel (Maïzena) 2 el mosterd van Dijon 0.5 tl gedroogde dille of tijm 1 el maisolie 4 uitgebeende kippenborsten, zonder vel (ongeveer 500 g) 1 ui, fijngesneden 1 blokje Knorr Finesse bouillon kip 4 gewone rode aardappelen, in vierkante... bekijk recept »
1 el vloeibare honing 1 el dijonmosterd 10 cl notenolie of neutrale olie sap van 1/2 citroen peper van de molen fijngemalen korianderbolletjes zeezout 1 potje verse dille1. Meng de honing, het citroensap en de mosterd en roer er druppelsgewijs de oli... bekijk recept »
3 eetlepels cider azijn 2 eetlepels grove mosterd 2 theelepels suiker 6 eetlepels olijfolie 4 eetlepels dille (fijngesnippert) 2 eetlepels kappertjes (gehakte) 1. klop de azijn, mosterd en de suiker doorelkaar. 2. voeg tijdens het kloppen langzaam... bekijk recept »
6 eieren liefst scharrel of biologische eieren 2 el mayonaise 125 gr gerookte forelfilet 1 tl (Dijon) mosterd 2 el verse dille toefjes dille om te garneren 1. Kook de eieren in 8 min. hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en ha... bekijk recept »
750 g lamslappen - zout - 2 theelepels dille - peperkorrels - 1 blaadje laurier - 2 glazen witte wijn - 40 g bloem - verse dille als garnering (eventueel) Bereidingswijze Snijd de lamslappen in stukken. Zet 1/2 l water op met dillegekneusde peperkorr... bekijk recept »