1000 recepten met dragon
100 gram eierboter (gezeefde eiedooier) 1 theelepel gehakte dragon citroensap. Bereidingswijze Vermeng de eierboter met de dragon en een paar druppels citroensap tot een gladde massa. Zeer geschikt voor het besmeren van brood en toast Vermeng de ei... bekijk recept »
200 g boter3 eidooiers1 dl alcohol of dragonazijn1 dl koud water30 g sjalotten2 soeplepels gehakte dragon1 soeplepel gehakte kervel1 afgestreken koffielepel geplette peperkorrelszout Bereidingswijze Laat de boter op een heel zacht vuur smelten (indie... bekijk recept »
2 lepels dragon 1 citroen 1.5 dl tomatensap 1 pak witbroodmix 60 g boter 2 lepels bloem In plaats van dragon kan ook kervel genomen worden. Bereidingswijze Snij de dragon heel fijn. Rasp de citroenschil boven een kom. Verwarm de tomatensap tot lauw. ... bekijk recept »
1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) olijfolie met knoflook en chilipep; ers (monini) 1 zout 1 (versgemalen) zwarte peper 4 gerookte forelfilets Voorbereiden (kan enke... bekijk recept »
1 venkel 2 trostomaten 16 zwarte olijven zonder pit 1 zakje verse dragon (15 g) 3 eetlepel(s) citroensap 1 theelepel(s) olijfolie met knoflook en chilipep; ers (monini) 1 zout 1 (versgemalen) zwarte peper 4 gerookte forelfilets Voorbereiden (kan enke... bekijk recept »
4 eieren 1 el mosterd 50 gr boter 2 el slagroom 1/2 dl witte wijn Citroensap 2 sjalotjes Peterselie Dagon Zout Peper Kook de eieren 5 minuten Ze zijn dan nog zacht Spoel ze af onder de koude kraan en schil ze voorzichtig Houd ze warm in een pan met ... bekijk recept »
1/2 dl rode port 5 dl runderfond 1 dl sinaasappelsap Truffeljus Dragon Laat alle ingrediënten (behalve de dragon) samen tot de gewenste consistentie inkoken en voeg de dragon toe bekijk recept »
100 gr eierboter (zie recept) 1 tl gehakte dragon Citroensap Vermeng de eierboter met dragon en een paar druppels citroensap tot een gladde massa Geschikt voor brood en toast bekijk recept »
16 scampi's (grote)4 plakken gezouten spek1 el dragon (gehakt)8 champignons1 uiolijfoliepeper100 g mayonaise (liefst zelfgemaakt)1 handvol verse dragon3 blaadjes verse spinaziepeperzout1. Maak de dragonmayonaise: mix alle ingrediënten fijn, maar hou ... bekijk recept »
1 kilo asperges 10 gram zout 1/2 dl water 1/2 dl dragonazijn 1 sjalotjes 3 peperkorrels 1 laurierblaadje 2 eieren 85 gram boter 1/2 eetlepel dragon 1/2 eetlepel kervel zout cayennepeper Worcestershiresaus. Bereidingswijze De bearnaisesau... bekijk recept »