Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Krieltjessalade met scampi’s en boontjes

16 kleine gepelde tijgergarnalen scampi of partyscampi 400 GR prinsessenbonen 2 wortelen 1/2 plantje dragon 400 GR krielaardappelen 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 bouillonketeltje kip (knorr) 2 EL boter 1/2 koffielepel rozemarijn peper en zo... bekijk recept »

Everzwijnfilet met camembert

250 gr camembert 50 ml room 750 gr everzwijnfilet 1 courgette 400 gr gemengde bospaddestoelen 1 ui krielaardappelen 3 takjes platte peterselie, enkel de blaadjes 1 takje dragon, enkel de blaadjes plantaardige olie solo, bakken en braden 1 citro... bekijk recept »

STEAK BEARNAISE

4 filet pur (/- 200 g per filet) 20 g Fama margarine •300 g slamengeling 20 kerstomaatjes •1 ui Versgemalen peper, fleur de sel •3 eierdooiers •150 g Fama 2 el water Versgemalen peper, zout 4 dl droge witte wijn •4 dl witte wijnazijn •2 sjalotj... bekijk recept »

Lamsvlees in dragonsaus

12 lamskoteletjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentje knoflook 2 el verse gehakte dragon 1,5 dl zure room 1 el bloem 1 el dragonazijn 50 gr solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1. Kuis de teentjes knoflook en plet deze met de platte kant van een (k... bekijk recept »

Varkenshaasje met mosterdsaus

2 Varkenshaasjes Mosterd Dragon Peper en zout, tijm en laurier 1 scheutje water 1 blokje Rundsbouillon 200 ml Room1. - Kruid het vlees met peper en zout2. - Bak ze bruin in een beetje boter3. - leg de haasjes in een ovenschootel en laat ze 20 minut... bekijk recept »

Blinde vink van kalfsvlees met Roquefort

4 kalfslapjes 300 g gemengd gehakt (kalf/varken) 1 el gehakte dragon 1 el gehakte koriander 1 tl geraspte gember 1 eigeel 4 tomaten 1 rode chilipeper 1 sjalot 3 el Solo Vloeibaar Light 200 ml kalfsfond 30 g Roquefort 200 ml light room 1. Leg ... bekijk recept »

Varkenshaasje met mosterd-dragonsaus

2 grote varkenshaasjes 2 takjes dragon 1,5 dl lichte room 2 dl kalfsfond (bokaal) 1 dl droge witte wijn olijfolie solo, bakken en braden 2 el graantjesmosterd peper&zout (pezo) sausbinder voor bruine sausen1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Rits de... bekijk recept »

Chateaubriand gemarineerd met westelijke frietjes

Chateau Briand klontje Solo peper & zout Ingrediënten bearnaisesaus: 6 eidooiers 1 charlotje verse dragon 400 gr melkerijboter 100 ml water 100 ml azijn peper & zout enkele peperbollen Voor het slaatje: kerstomaatjes rozijnen walnoten pijnboomp... bekijk recept »

Zalm, béarnaisesaus met garnalen

150 gr boter 1 sjalot 10 cl droge witte wijn 1 snufje cayennepeper 4 zalmfilets 1 bosje gekookte asperges 100 gr ongepelde garnalen 2 soeplepels verse dragon 1. Kook de asperges in gezouten kokend water. Pel de garnalen en houd het afval apart. D... bekijk recept »

Zonnevis met Duvel

4 zonnevis, elk ongeveer 120 gr 3/4 liter Duvelbier 4 dl visbouillon 1/4 liter room verse dragon en peterselie 500 gr champignons solo, bakken en braden 2 appelen peper&zout (pezo)1. Breng de visbouillon met het bier aan de kook, kruid met pezo en ... bekijk recept »

Pagina 58 van 100