1000 recepten met dragon
16 kleine gepelde tijgergarnalen scampi of partyscampi 400 GR prinsessenbonen 2 wortelen 1/2 plantje dragon 400 GR krielaardappelen 2 sjalotten 1 teentje knoflook 1 bouillonketeltje kip (knorr) 2 EL boter 1/2 koffielepel rozemarijn peper en zo... bekijk recept »
250 gr camembert 50 ml room 750 gr everzwijnfilet 1 courgette 400 gr gemengde bospaddestoelen 1 ui krielaardappelen 3 takjes platte peterselie, enkel de blaadjes 1 takje dragon, enkel de blaadjes plantaardige olie solo, bakken en braden 1 citro... bekijk recept »
4 filet pur (/- 200 g per filet) 20 g Fama margarine •300 g slamengeling 20 kerstomaatjes •1 ui Versgemalen peper, fleur de sel •3 eierdooiers •150 g Fama 2 el water Versgemalen peper, zout 4 dl droge witte wijn •4 dl witte wijnazijn •2 sjalotj... bekijk recept »
12 lamskoteletjes 1 ui, fijngesnipperd 2 teentje knoflook 2 el verse gehakte dragon 1,5 dl zure room 1 el bloem 1 el dragonazijn 50 gr solo, bakken en braden peper&zout (pezo)1. Kuis de teentjes knoflook en plet deze met de platte kant van een (k... bekijk recept »
2 Varkenshaasjes Mosterd Dragon Peper en zout, tijm en laurier 1 scheutje water 1 blokje Rundsbouillon 200 ml Room1. - Kruid het vlees met peper en zout2. - Bak ze bruin in een beetje boter3. - leg de haasjes in een ovenschootel en laat ze 20 minut... bekijk recept »
4 kalfslapjes 300 g gemengd gehakt (kalf/varken) 1 el gehakte dragon 1 el gehakte koriander 1 tl geraspte gember 1 eigeel 4 tomaten 1 rode chilipeper 1 sjalot 3 el Solo Vloeibaar Light 200 ml kalfsfond 30 g Roquefort 200 ml light room 1. Leg ... bekijk recept »
2 grote varkenshaasjes 2 takjes dragon 1,5 dl lichte room 2 dl kalfsfond (bokaal) 1 dl droge witte wijn olijfolie solo, bakken en braden 2 el graantjesmosterd peper&zout (pezo) sausbinder voor bruine sausen1. Verwarm de oven voor op 180°.2. Rits de... bekijk recept »
Chateau Briand klontje Solo peper & zout Ingrediënten bearnaisesaus: 6 eidooiers 1 charlotje verse dragon 400 gr melkerijboter 100 ml water 100 ml azijn peper & zout enkele peperbollen Voor het slaatje: kerstomaatjes rozijnen walnoten pijnboomp... bekijk recept »
150 gr boter 1 sjalot 10 cl droge witte wijn 1 snufje cayennepeper 4 zalmfilets 1 bosje gekookte asperges 100 gr ongepelde garnalen 2 soeplepels verse dragon 1. Kook de asperges in gezouten kokend water. Pel de garnalen en houd het afval apart. D... bekijk recept »
4 zonnevis, elk ongeveer 120 gr 3/4 liter Duvelbier 4 dl visbouillon 1/4 liter room verse dragon en peterselie 500 gr champignons solo, bakken en braden 2 appelen peper&zout (pezo)1. Breng de visbouillon met het bier aan de kook, kruid met pezo en ... bekijk recept »