1000 recepten met dragon
24 scampi's 1 dl olijfolie 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels ketchup 3 dl volle room 2 dl droge witte wijn 2 Chilipepers 4 takjes dragon 1 kippebouillon 1 dl water 1 wortel (kleine) 1 ajuin (kleine) 1 teentje look 1/2 rode paprika pi... bekijk recept »
4 dikke stronken prei (enkel het witte gedeelte) 3 flinke eetlepels gedroogde dragon 4 stukken heilbotfilet 1 flinke citroen 2 koffielepels maïzenabloem 1 snuifje fleur de sel met dille en citroen 8 aardappelen 1 groot biologisch ei 2 eetlepels ... bekijk recept »
4 st kippebouten 500 gr Parijse champignons 2 st ajuin 2 teentjes knoflook 400 gr tomatenstukjes (blik) 1 el tomatenpuree 3 dl jonge madeira 1 scheutje room 2 takjes dragon 2 dl water 2 takjes thijm 3 blaadjes laurier 1 el bloem 1 klontje bote... bekijk recept »
600 à 700 gr kalkoenhaasje 6 à 8 sneetjes gandaham 4 à 6 el verse kaas natuur bv philadelphia light 1 dl gezeefde tomaten (passata) 4 el versgesnipperde dragon 1 dl gevogeltefond (bokaal) 1 el olijfolie peper en zout 1. snij de kal... bekijk recept »
Voor de kalkoenfilet: 4 kalkoenfilets 2 el Solo Vloeibaar 1 handvol verse dragon, platte peterselie roze peperbolletjes vers gemalen peper grof zeezout Voor de tarwesalade: 150 g tarwekorrels bouillon 1 handvol dadels 15 gele kerstomaatjes 2... bekijk recept »
3 aardappelen 8 eieren 1 zoete witte ui verse dragon 100 g chorizo in stukjes 1 el Solo 1 pakje mini groene asperges versgemalen peper zeezout1. Schil de ui en snijd hem in fijne ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine dobbelsteentj... bekijk recept »
250 g brie 20 noten naar keuze 1 plantje dragon 20 g bloem 2 eiwitten 20 g paneermeel* 2 el Solo Vloeibaar 6 vijgen 100 g kristalsuiker 4 el Luikse siroop1. Snij het stuk brie in 4 gelijke stukken. Duw in elk stuk zo'n 5 noten en enkel blaadjes ... bekijk recept »
Basilicum Anijs-Horapha Basileus is het Griekse woord voor koning. Dit plantengeslacht kan dan ook de koning onder de kruiden worden genoemdvanwege de vele soorten met allerlei verschillende aroma's. Een bron van inspiratie voor de keuken. Horapha is... bekijk recept »
- pak lasagnebladen (plusminus 9-10 vellen) - 500gram vis (naar keuzeik gebruikte tilapiafiletmaar kabeljauwfilet is waarschijnlijk nog lekkerder) - glas witte wijn - 1 ei - 2 sjalotjes - bakje ricotta - potje demi crème fraîche - 2 lauri... bekijk recept »
350 gram spinazie a la creme- 4 moten zalm- 3 eetlepels citroensap- 2 takjes dragon- 1 liter groentebouillon- 5 takjes peterselie- 3 eetlepels room- 2 eieren - zoutpeper Wrijf de zalmmoten aan beide kanten in met de citroensap, zout en peper. Voeg de... bekijk recept »