Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Scampi 's Diabolique à la Véronique

24 scampi's 1 dl olijfolie 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels ketchup 3 dl volle room 2 dl droge witte wijn 2 Chilipepers 4 takjes dragon 1 kippebouillon 1 dl water 1 wortel (kleine) 1 ajuin (kleine) 1 teentje look 1/2 rode paprika pi... bekijk recept »

Gebakken heilbot met prei

4 dikke stronken prei (enkel het witte gedeelte) 3 flinke eetlepels gedroogde dragon 4 stukken heilbotfilet 1 flinke citroen 2 koffielepels maïzenabloem 1 snuifje fleur de sel met dille en citroen 8 aardappelen 1 groot biologisch ei 2 eetlepels ... bekijk recept »

Kippebouten met champignons en madeirasaus

4 st kippebouten 500 gr Parijse champignons 2 st ajuin 2 teentjes knoflook 400 gr tomatenstukjes (blik) 1 el tomatenpuree 3 dl jonge madeira 1 scheutje room 2 takjes dragon 2 dl water 2 takjes thijm 3 blaadjes laurier 1 el bloem 1 klontje bote... bekijk recept »

kalkoenrolletjes met tomatencoulis

600 à 700 gr kalkoenhaasje 6 à 8 sneetjes gandaham 4 à 6 el verse kaas natuur bv philadelphia light 1 dl gezeefde tomaten (passata) 4 el versgesnipperde dragon 1 dl gevogeltefond (bokaal) 1 el olijfolie peper en zout 1. snij de kal... bekijk recept »

Gegrilde kalkoenfilet met tarwesalade

Voor de kalkoenfilet: 4 kalkoenfilets 2 el Solo Vloeibaar 1 handvol verse dragon, platte peterselie roze peperbolletjes vers gemalen peper grof zeezout Voor de tarwesalade: 150 g tarwekorrels bouillon 1 handvol dadels 15 gele kerstomaatjes 2... bekijk recept »

Aardappeltortilla met chorizo en groene asperges

3 aardappelen 8 eieren 1 zoete witte ui verse dragon 100 g chorizo in stukjes 1 el Solo 1 pakje mini groene asperges versgemalen peper zeezout1. Schil de ui en snijd hem in fijne ringen. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine dobbelsteentj... bekijk recept »

Brie-notenkroketje met vijgencompote

250 g brie 20 noten naar keuze 1 plantje dragon 20 g bloem 2 eiwitten 20 g paneermeel* 2 el Solo Vloeibaar 6 vijgen 100 g kristalsuiker 4 el Luikse siroop1. Snij het stuk brie in 4 gelijke stukken. Duw in elk stuk zo'n 5 noten en enkel blaadjes ... bekijk recept »

Kruiden

Basilicum Anijs-Horapha Basileus is het Griekse woord voor koning. Dit plantengeslacht kan dan ook de koning onder de kruiden worden genoemdvanwege de vele soorten met allerlei verschillende aroma's. Een bron van inspiratie voor de keuken. Horapha is... bekijk recept »

Verrassende Vislasagne

- pak lasagnebladen (plusminus 9-10 vellen) - 500gram vis (naar keuzeik gebruikte tilapiafiletmaar kabeljauwfilet is waarschijnlijk nog lekkerder) - glas witte wijn - 1 ei - 2 sjalotjes - bakje ricotta - potje demi crème fraîche - 2 lauri... bekijk recept »

Zalmmoot Met Spinazie A La Creme

350 gram spinazie a la creme- 4 moten zalm- 3 eetlepels citroensap- 2 takjes dragon- 1 liter groentebouillon- 5 takjes peterselie- 3 eetlepels room- 2 eieren - zoutpeper Wrijf de zalmmoten aan beide kanten in met de citroensap, zout en peper. Voeg de... bekijk recept »

Pagina 59 van 100