Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Mosterdsoep

2 volle el roomboter2 volle el bloem1/2 tuinkruidenbouillonblokjeopgelost in ca. 3 dl water1/2 el verse dragonflink wat peper1 t knoflook3/4 dl (slank)room 2 el zachte grove mosterd (Groningse van Marne)beetje baconin reepjesuitgebakken Roomboter in ... bekijk recept »

Champignogroomsoep Met Paprika

45 gr boter,1 sjalotje,500 gr champignons,gele paprika,1 theel.gedroogde dragon,4 eetl.bloem,1 ltr kippebouillon warm, 50 gr creme fraiche,zout peper,mespuntje paprikapoeder Verhit de boter op laag vuur in een grote pan.Voeg sjalot,de champignons,de ... bekijk recept »

Scampi?S Met Kruidensaus

20 scampi?s het sap van 1 citroen ? glas witte wijn zout en vergemalen peper 1 el provencaalse kruiden 2 el boter of margarine 1 ui 1 el tomatenpuree 1 kopje witte saus (Knorr) 1 bekertje creme fraiche 1 bosje dragon een beetje suiker een paar druppp... bekijk recept »

Jagersaus

Voor 4 Personen: 1 gele paprika (in reepjes) 200 gr champignons (in schijfjes) 1 ajuin (gesnipperd) 20 cl rode wijn 10 cl water 1 bouillonblokje (vlees) 1 blikje tomatenconcentraat peper en zout dragon bakboterSmelt de bakboter in een kookpot en frui... bekijk recept »

Lamsbout met fijne dragonsaus

1 kg lamsbout zonder been1 dl vleesbouillon (1/4 blokje opgelost in 1 dl heet water)2 dl droge witte wijn1,5 dl room6 eetl. olijfoliehet sap van 1/2 citroen1 sjalot2 teentjes knoflookkruiden:1 koffiel. tijm2 blaadjes laurier1 eetl. dragon1/2 eetl. ro... bekijk recept »

Asperges met hazelnootboter

2 kg. Asperges20 gr. Zout50 gr. Boter60 gr. Hazelnoten gepeld en licht gerookt100 gr. Boter1 theel. Peterselie1 theel. dragon1 theel. Bieslook- Leg 100 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen - Gaar de asperges - Maak te... bekijk recept »

Everzwijngebraad met jagersaus

Voor 2 personen: 1 everzwijngebraad van +/- 500 gr bakboter peper en zout jagersaus (zie recept hieronder)Smelt de boter in een koekepan. Bak het gebraad aan beide kanten mooi bruin, en gaar het verder in de oven. Breng op smaak met peper en zout.Die... bekijk recept »

Everzwijngebraad met jagersaus

1 everzwijngebraad bakboter peper en zout jagersaus Jagersaus: 1 gele paprika (in reepjes) 200 gr champignons (in schijfjes) 1 ajuin (gesnipperd) 20 cl rode wijn 10 cl water 1 bouillonblokje (vlees) 1 blikje tomatenconcentraat peper en zout dragon ba... bekijk recept »

Ham pasta

Voor 4 personen: 200 gram gekookte ham (dikke plak) in blokjes 150 gr. rauwe ham (idem) 2 gesnipperde uien 50 gr. bloem 3 1/2 dl. kruidenbouillon (van blokje) kuipje zure room evt. wat witte wijn dragon dille Parmezaanse kaas 400 gr. tagliatelle(15 m... bekijk recept »

Kalkoenfilet in een groentesausje

280 gr. kalkoen filet in kleine stukjes gesneden 10 gr. boter zout versgemalen witte peper voor de saus: 30 gr. sjalot 40 gr. prei 60 gr. wortel 40 gr. knolselderij 7 dl lichte gevogeltefond 1 dl slagroom 1 theel. fijngehakte dragon 1 scheutje cham... bekijk recept »

Pagina 61 van 100