Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Groene aspergesalade met feta en spinazie

1 gele paprika 2 bosuitjes 500 gr groene asperges 100 gr spinazie 100 gr feta 2 eetlepels kruidenazijn 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel verse dragon 4 theelepels dragonmosterd zout, versgemalen zwarte peper Maak de asperges schoon, snijd ze in drieën... bekijk recept »

Wortelsoep met vanille

2 el olijfolie1 ui750 g bospeen1,5 liter kippenbouillon1/2 tl kaneelpoeder4 bolletjes geconfijte gember2 tl vanille-extract1 klein bekertje roomverse dragon- Laat 2 el olijfolie heet worden in een soeppan. Fruit 1 gehakte ui goudbruin. Voeg er 750 g ... bekijk recept »

Kreeft op zijn Amerikaans

2 kreeften van 900 gram cayennepeper peper, zout 1 ui 2 sjalotjes 1 kleine wortel ? bleekselderij tijm en laurier peterselie 2 teentjes knoflook dragon 5 tomaten tomatenpuree 1 dl olijfolie 75 gram boter 25 gram bloem 1 dl cognac 1/3 liter droge witt... bekijk recept »

Konijnenbout met worteljus

voor 4 personen: 4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel gedroogde dragon 1 zakje peen julienne (a 150 g)Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan boter ver... bekijk recept »

Kippensoep

1 grote maiskip 4 uien 125 gr. champignons 3 wortels 2 prei3 eetl. fijngesneden dragon zout/peper- Kip in vieren snijden, 2 uien in grove stukken snijden. - In pan kip en ui en zoveel water tot kip onderstaat. - Aan de kook brengen, sudderen tot het ... bekijk recept »

Ardeense pasteitjes

200 gr Ardeense hesp 250 gr champignons 2 sjalotten Boter 40 gr bloem 2, 5 d melk 100 gr gemalen Emmentaler 1 eierdooier 1/2 dl room 1 koffielepel gehakte dragon 1 koffielepel gehakte bieslook 4 pasteitjes peper en zoutSnij de Ardeense he... bekijk recept »

Zeeduivel uit de oven

zeeduivel(filet) grote ui 3 sjalotjes 1 flinke teen knoflook korianderbolletjes 1 dl. visbouillon 1 dl. witte wijn 1 dl. yoghurt boter kerrie, verse dragon- Als je geen filet hebt, fileer je eerst de zeeduivel. Snijd de ui in ringen, vet de ovenschaa... bekijk recept »

Zeeduivelfilet in rivierkreeftensaus

700 gram zeeduivel 500 gram rivierkreeften 2 eetlepels tomatenpuree 60 gram worteltjes 1 prei 1 ui 2 eetlepels verse dragon 2 eetlepels peterselie 0,1 deciliter armagnac 3 bakjes crème fraîche 50 gram roomboter Zet de rivierkreeften aan in de roombot... bekijk recept »

Zeeduivel met een rivierkreeftensaus

Voor 4 personen:700 gram zeeduivel500 gram rivierkreeften2 eetlepels tomatenpuree60 gram worteltjes1 prei1 ui2 eetlepels verse dragon2 eetlepels peterselie0,1 deciliter Armagnac3 bakjes creme fraiche50 gram roomboter- Zet de rivierkreeften aan in de ... bekijk recept »

Visrolletjes in mascarponesaus

Voor 4 personen: 8 tong- of scharfilets 8 dunne plakjes verse zalm 1 dl lichte room 75 g mascarpone verse dragon peper, zout houten prikkers 20 g vetstof 1 citroen 1 stokbroodVerwarm de oven voor op 200 °C Kruid de visfilets met peper en zout. Leg de... bekijk recept »

Pagina 63 van 100