1000 recepten met dragon
1 gele paprika 2 bosuitjes 500 gr groene asperges 100 gr spinazie 100 gr feta 2 eetlepels kruidenazijn 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel verse dragon 4 theelepels dragonmosterd zout, versgemalen zwarte peper Maak de asperges schoon, snijd ze in drieën... bekijk recept »
2 el olijfolie1 ui750 g bospeen1,5 liter kippenbouillon1/2 tl kaneelpoeder4 bolletjes geconfijte gember2 tl vanille-extract1 klein bekertje roomverse dragon- Laat 2 el olijfolie heet worden in een soeppan. Fruit 1 gehakte ui goudbruin. Voeg er 750 g ... bekijk recept »
2 kreeften van 900 gram cayennepeper peper, zout 1 ui 2 sjalotjes 1 kleine wortel ? bleekselderij tijm en laurier peterselie 2 teentjes knoflook dragon 5 tomaten tomatenpuree 1 dl olijfolie 75 gram boter 25 gram bloem 1 dl cognac 1/3 liter droge witt... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 konijnenbouten 3 eetlepels boter 50 ml sinaasappelsap 1 eetlepel mosterd 200 ml wortelsap (fles a 750 ml) 1 theelepel gedroogde dragon 1 zakje peen julienne (a 150 g)Konijnenbout bestrooien met zout en peper. In hapjespan boter ver... bekijk recept »
1 grote maiskip 4 uien 125 gr. champignons 3 wortels 2 prei3 eetl. fijngesneden dragon zout/peper- Kip in vieren snijden, 2 uien in grove stukken snijden. - In pan kip en ui en zoveel water tot kip onderstaat. - Aan de kook brengen, sudderen tot het ... bekijk recept »
200 gr Ardeense hesp 250 gr champignons 2 sjalotten Boter 40 gr bloem 2, 5 d melk 100 gr gemalen Emmentaler 1 eierdooier 1/2 dl room 1 koffielepel gehakte dragon 1 koffielepel gehakte bieslook 4 pasteitjes peper en zoutSnij de Ardeense he... bekijk recept »
zeeduivel(filet) grote ui 3 sjalotjes 1 flinke teen knoflook korianderbolletjes 1 dl. visbouillon 1 dl. witte wijn 1 dl. yoghurt boter kerrie, verse dragon- Als je geen filet hebt, fileer je eerst de zeeduivel. Snijd de ui in ringen, vet de ovenschaa... bekijk recept »
700 gram zeeduivel 500 gram rivierkreeften 2 eetlepels tomatenpuree 60 gram worteltjes 1 prei 1 ui 2 eetlepels verse dragon 2 eetlepels peterselie 0,1 deciliter armagnac 3 bakjes crème fraîche 50 gram roomboter Zet de rivierkreeften aan in de roombot... bekijk recept »
Voor 4 personen:700 gram zeeduivel500 gram rivierkreeften2 eetlepels tomatenpuree60 gram worteltjes1 prei1 ui2 eetlepels verse dragon2 eetlepels peterselie0,1 deciliter Armagnac3 bakjes creme fraiche50 gram roomboter- Zet de rivierkreeften aan in de ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 8 tong- of scharfilets 8 dunne plakjes verse zalm 1 dl lichte room 75 g mascarpone verse dragon peper, zout houten prikkers 20 g vetstof 1 citroen 1 stokbroodVerwarm de oven voor op 200 °C Kruid de visfilets met peper en zout. Leg de... bekijk recept »