1000 recepten met dragon
voor 4 personen: 2 lamsracks 130 g brokkeldeeg 150 g pistachenootjes eiwit gehakte dragonBak het brokkeldeeg 6 minuten af op 180°C, laat afkoelen, verkruimel en meng met de fijngehakte nootjes. Voeg de gehakte dragon toe en maak er met het eiwit een ... bekijk recept »
2 teentjes look 4 rundbrochettes 1 blik tomatencoulis 1 takje dragon 3 sjalotten olijfolie 2 rode uien suiker witte wijn 1 glas wijnazijn zout en cayennepeper 1 blik rode bonenStrijk de brochettes in met olijfolie en hou ze op kamertempera... bekijk recept »
Voor 4 personen: 200 gr gemengde sla 400 gr inktvisringen 2 el fijngehakte kappertjes 2 el fijngehakte augurkjes 1 fijngesnipperd sjalotje 1 el gehakte bladselder 1 el gehakte kervel 1 el fijngesnipperde dragon 1 fijngehakte anjovisfilet 1 el mosterd... bekijk recept »
28 scampi 1 appel (Jonagold) 1 takje selder 1 dl room 1 dl wijn (wit/droog) 1 cl vermouth (droog) 25 g boter (bakboter) theelepel kerriepoeder 2 takjes dragon (takjes)Pel de scampi. Schil de appel en was de selder. Snijd in fijne brunoise. Bak de s... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 middelgrote schelvissen volledig schoongemaakt (geheel) 8 gekookte aardappelen (in vorm gesneden) 2 sjalotjes 2 doosjes kerstomaten 2 dl tomatenpassata 1 eetlepel ketchup 1 blad laurier 1 koffielepel fijngesneden dragon 4 takjes ro... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 slibtongetjes 1 venkel 250 g zuurkool, afgespoeld 1 citroen (sap) 1 el dragon, fijngesneden 1 el dille, fijngesneden 1 teentje knoflook 250 g vongole (Venusschelpen) witte wijnKnip de vinnen van de sliptong en bak ze rustig in een ... bekijk recept »
voor 4 personen: 4 tournedos 4 eierdooiers 200gr boter 2 soeplepels fijngehakte dragon 3 soeplepels dragonazijn 3 soeplepels water 1 koffielepel ketchup 1 koffielepel tomatenpuree 2 tomaten een schaaltje tuinkersBak de tournedos naar believen in een ... bekijk recept »
1 venkelknol 4 sjalotten 1 eetlepel fijngehakte dille 0.5 eetlepel fijngehakte dragon 2 tomaten 600 g tarbotmoten 6 dl room 20 cl jenever 0.5 eetlepel graanmosterd 50 g bakboter peper zout 30 g tarwebloemDe vis met peper en zout kruiden, door de bloe... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zalmnoten van elk 200 g (verse of uit de diepvriezer) 1 citroen zout peper 1 bos jonge uitjes 50 g boter 200 g champignons 1 dl droge witte wijn 1 tak dragon 1 dl verse room 2 theelepels aardappelmeelDiepgevroren zalm eerst ontdooi... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 grote aardappelen, in fijne plakjes 100 g paddestoelen, (bijvoorbeeidvtrompet-tes de la mort en cantharellen) 2 teentjes knoflook 1/2 blokje kippenbouillon 3 dl room 300 g Comtékaas, geraspt 1 eetlepel karwijzaad 1 eetlepel... bekijk recept »