Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Lamsrack met pistache crumble

voor 4 personen: 2 lamsracks 130 g brokkeldeeg 150 g pistachenootjes eiwit gehakte dragonBak het brokkeldeeg 6 minuten af op 180°C, laat afkoelen, verkruimel en meng met de fijngehakte nootjes. Voeg de gehakte dragon toe en maak er met het eiwit een ... bekijk recept »

Runderbrochettes met diavolosaus

2 teentjes look 4 rundbrochettes 1 blik tomatencoulis 1 takje dragon 3 sjalotten olijfolie 2 rode uien suiker witte wijn 1 glas wijnazijn zout en cayennepeper 1 blik rode bonenStrijk de brochettes in met olijfolie en hou ze op kamertempera... bekijk recept »

Salade met inktvisringen en remouladesaus

Voor 4 personen: 200 gr gemengde sla 400 gr inktvisringen 2 el fijngehakte kappertjes 2 el fijngehakte augurkjes 1 fijngesnipperd sjalotje 1 el gehakte bladselder 1 el gehakte kervel 1 el fijngesnipperde dragon 1 fijngehakte anjovisfilet 1 el mosterd... bekijk recept »

Scampi met kerrie

28 scampi 1 appel (Jonagold) 1 takje selder 1 dl room 1 dl wijn (wit/droog) 1 cl vermouth (droog) 25 g boter (bakboter) theelepel kerriepoeder 2 takjes dragon (takjes)Pel de scampi. Schil de appel en was de selder. Snijd in fijne brunoise. Bak de s... bekijk recept »

Schelvis in de oven met kerstomaatjes en rozemarij

Voor 2 personen: 2 middelgrote schelvissen volledig schoongemaakt (geheel) 8 gekookte aardappelen (in vorm gesneden) 2 sjalotjes 2 doosjes kerstomaten 2 dl tomatenpassata 1 eetlepel ketchup 1 blad laurier 1 koffielepel fijngesneden dragon 4 takjes ro... bekijk recept »

Slibtongetjes met vongole

Voor 4 personen: 4 slibtongetjes 1 venkel 250 g zuurkool, afgespoeld 1 citroen (sap) 1 el dragon, fijngesneden 1 el dille, fijngesneden 1 teentje knoflook 250 g vongole (Venusschelpen) witte wijnKnip de vinnen van de sliptong en bak ze rustig in een ... bekijk recept »

Tournedos met Choronsaus

voor 4 personen: 4 tournedos 4 eierdooiers 200gr boter 2 soeplepels fijngehakte dragon 3 soeplepels dragonazijn 3 soeplepels water 1 koffielepel ketchup 1 koffielepel tomatenpuree 2 tomaten een schaaltje tuinkersBak de tournedos naar believen in een ... bekijk recept »

Venkelragout met tarbot en jenever

1 venkelknol 4 sjalotten 1 eetlepel fijngehakte dille 0.5 eetlepel fijngehakte dragon 2 tomaten 600 g tarbotmoten 6 dl room 20 cl jenever 0.5 eetlepel graanmosterd 50 g bakboter peper zout 30 g tarwebloemDe vis met peper en zout kruiden, door de bloe... bekijk recept »

Zalm met uien en champignons

Voor 4 personen: 4 zalmnoten van elk 200 g (verse of uit de diepvriezer) 1 citroen zout peper 1 bos jonge uitjes 50 g boter 200 g champignons 1 dl droge witte wijn 1 tak dragon 1 dl verse room 2 theelepels aardappelmeelDiepgevroren zalm eerst ontdooi... bekijk recept »

Gratin van paddestoelen en kaas

Voor 4 personen: 4 grote aardappelen, in fijne plakjes 100 g paddestoelen, (bijvoorbeeidvtrompet-tes de la mort en cantharellen) 2 teentjes knoflook 1/2 blokje kippenbouillon 3 dl room 300 g Comtékaas, geraspt 1 eetlepel karwijzaad 1 eetlepel... bekijk recept »

Pagina 62 van 100