Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Hollandse Zeetong

4 tongen van 250 gram tijmpoeder laurierpoeder gedroogde dragon 50 gram boter 2 citroenen peterselie 4 dl hollandaise saus zout, peper- Maak de hollandaise saus en houd deze warm. Was wat peterselie en hak ze fijn. Zorg dat het donkere vel van de ton... bekijk recept »

Kipfilet in fijne kerriesaus

Voor 4 personen: 4 kipfilets 25 g boter 1 eetlepel kerriepoeder 1 ui gesnipperd 2 teentjes knoflook 1 flesje room 1 theelepel gedroogde dragon of tijmWrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze in een hapjespan met hete boter in 5 minuten rondo... bekijk recept »

Provencaalse Kip Met Muscat Beaumes De Venice

1 kip (3-3,5 pond). 2 eetlepels olijfolie. 1 eetlepel gedroogde dragon (of tijm). zout en versgemalen peper. 1 middelgrote kophel sjalottengeschild. 1 venkelknolin reepjes gesneden. 1 kop Muscat-beaumes-de-Venise( of een andere zoete muskaatwijn). Sn... bekijk recept »

Provencaalse Scholfilets Met Tuinboontjes

600 g krieltjes. voor de kruidenpesto: 15 g kervel15 g dragon15 g dille2 teentjes knoflook2 el kappertjesuitgelekt2 el creme fraiche1 el citroensap2 el olijfoliezeezoutpeper. voor de vis: 4 dikke scholfilets4 el paneermeel30 g ongezouten hazelnotenfi... bekijk recept »

kreeftcocktail

Kreeftcocktail 100 g diepvries doperwten sla 300 g kreeft uit blik 2 el citroensap 4 el mayonaise 4 el licht opgeklopte slagroom 1 el cognac 1 el tomatenketchup zout en witte peper paprikapoeder 1 takje dragon of kervel Laat de kreeft goed uitlekken ... bekijk recept »

coq au vin 1

Scharrelkip van ± 1 kg 40 g boter 20 ml cognac 100 g rookspek 150 g sjalotjes 250 g champignons 1,5 dl rode wijn 1,5 dl kippenboillon 2 à 3 teentjes knoflook 2 laurierblaadjes 2 takjes dragon 2 takjes tijm zout peperDe kip in vier stukken snijden en ... bekijk recept »

dragonbavarois. ingezonden door rene van bruxvoort

500 cc melk 4 st. eidooiers 120 g Suiker 25 g gelatine 1 st vanillestokje 45 g verse dragonblaadjes ½ st blokje anijs 500 cc Room250 cc. Melk met eidooiers en suiker vermengen, en gelatine toevoegen. 250 cc melk met vanille stokje, dragonblaadjes en ... bekijk recept »

Salade van eendenborst en peer met saffraan

sjalot, gesnipperd3 el balsamicoazijn6 el olijfolie3 el azijn met dragon4 handvol gemengde sla16 sneetjes gerookte eendenborst peper, zout Voor de gekonfijte peren:400 ml water80 g suiker10 zwarte peperbollen1 vanillestokje4 saffraandraden4 peren, ge... bekijk recept »

Gebraden kapoen, gevuld met pens en hazelnoten

120 g witte pens1 handvol hazelnoten enkele druppels truffelolie1 kapoen1 half teentje knoflook, gepeld2 takjes dragon1. Verwijder het vel van de witte pens en snij in kleine stukjes. Meng met de hazelnoten en enkele druppels truffelolie. 2. Vul de ... bekijk recept »

Champignons gevuld met pastinaakpuree

1 pastinaak van ongeveer 300 g30 ml verse room1 El zachte boter10 Parijse champignons, gemiddelde grootte olijfolie blaadjes dragon zout, vers gemalen peper1. Schil de pastinaak. Snij in gelijke stukken en kook ze gaar. Laat goed uitlekken en maak er... bekijk recept »

Pagina 64 van 100