Recepten met dragon

1000 recepten met dragon

Dragon

Dragon Dragon is een heerlijke smaakmaker met een sterke anijssmaak. Let wel op met doseren, het kan erg overheersen.

Kip Met Perziken En Amandelen

50 gr. gepelde amandelen 1 middelgrote ui (fijngehakt) 2 grote wortelen (in dunne sliertjes) 2 stengels bleekselderij ( in dunne plakjes) 8 kipkarbonade ( met botzonder vel) 2 theel. gedroogde dragon 400 gr. perziken op licht siroop peper/zout bruin... bekijk recept »

Zalm (gepocheerd )met Bearnaisesaus

1 ui, 2 larierblaadjes, 6 peperkorrels, 1,5 dl witte wijn, 6 stukken gefileerde zalm van circa 120 gram per stuk(vers), zout. Voor de saus: 3 sjalotten, 4 takjes dragon, 1 theelepel dille, 3 eetlepels blanke azijn, 1,5 dl witte wijn, 4 eidooiers, 200... bekijk recept »

Poolse Griet

4 grietfilets2 gedroogde abrikozen1 glas witte wijn1 rode paprikavloeibare margarine. zwarte peper2 venkelknollen1,5 dl. creme fraiche2 vleestomatendragon3 eetlepels rozijnen1 dl. geconcentreerde visbouillon Verhit een eetlepel vloeibare margarine in... bekijk recept »

Poolse Salade

Voor de salade:4 zoute haringen4 in de schil gekookte aardappelen300 gram wortelen uit blik2 augurken100 gram champignons uit blik Voor de dressing:100 gram mayonaise5 eetlepels melkzoutpeperknoflook teen uit de persnootmuskaat Voor de garnering:4 h... bekijk recept »

Kippenburger Met Kerrieboter En Hawaisalade

- 1 a 2 kippenburgers per persoon - 2 eetl. zonnebloemolie Voor de kerrieboter: - 70 g boter - 1/2 teentje knoflook - 1 koffiel. dragon (versgesnipperd) - 1 eetl. sinaasappelsap - 1 koffiel. kerrie - peper en zout Voor de hawaisalade: - 1/2 eikenbla... bekijk recept »

Lauwwarme Salade Met Beenham En Cherrytomaatjes En Stokbrood

Voor de salade: 150 g gemengde sla, 2 kleine uien gesnipperd, 20 cherry tomaatjes, 3 plakken van ongeveer ? cm gesneden beenham, 2 el verse dragon of basilicum, balsamico-azijn, olijfolie extra vierge Voor de kuidenolie: 1 stokbrood, ? bosje bieslook... bekijk recept »

Bommel: Roompate

500 g kippenleversmelk1 el boter2 el kleine spekblokjeszoutcayennepepertijmpoederdragon3 el cognac3 el madeira1/8 l slagroomdruiven uit bliktoastboter Was de kippenlevertjes zorgvuldig en zet ze een uurtje in melk. Laat ze hierna goed uitlekken.Smelt... bekijk recept »

Hertegebraad Met Hazelnoten

800 g hertebout, 2 eetlepels verpulverde hazelnoten, 2 eetlepel(s)honing, 3 dl witte wijn, 5 cl Calvados, 1 dl slagroom, 2 eetlepels gehakte dragon, 3 appels, 50 g boter, halve citroen, zout en peper Braad de bout snel goudbruin in een stoofpan met d... bekijk recept »

Rog Met Schorseneren

4 stukken rogvleugel van 350 g elk,1 l visbouillon,1 pak schorseneren,250 g sluimererwten,50 g boter,2 eetlepels kappertjes,2 eetlepels gesnipperde peterselie,1 eetlepel gesnipperde dragon, citroensap,azijn,peper en zout naar smaak Schilkde schorsene... bekijk recept »

Gouden Toren Van Artisjokken

4 artisjokken sap van 2 citroenen 100 gram luchtgedroogde ham 100 gram gekookte ham 3 hardgekookte eieren half kopje olijfolie zwarte en witte peper 3 eetlepel mayonaise 3 eetlepel zure room 1 mes punt suiker Ingredienten voor de marinade: 6 eetlepel... bekijk recept »

Pagina 86 van 100