Recepten met gember

1000 recepten met gember

Gember

Gember Gember is de wortel van de gemberplant. De smaak is pikant en scherp, de sterkte hangt af van de verschillende vormen.

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Meloen-Gember Sorbetijs

1 Galia meloen 25 ml. gembersiroop 1/2 citroen 1 eetl. poedersuiker 2 takjes munt (Men kan ook de gember weglaten) Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine. Bewaar de... bekijk recept »

Sorbet De Luxe

1 zak bosvruchten diepvriesfruit 12 soft nougat (Marandi) 25 ml frambozensiroop 300 ml cassis-sorbetijs 300 ml Slagroomijs (Super) Laat 1 zak bosvruchten diepvriesfruit ontdooien ? Pureer 1/3 deel van het fruit met 25 ml frambozensiroop ? Snij 12 sof... bekijk recept »

Risotto, Kip Flambe/dragon/gember/citroen/parmezaan

75 g Parmezaanse kaas 750 kipfilet 400 g risotto Arborio 300 g pompoen 350 g dikke wortels 2 eidooiers 125 g creme fraiche 1 L groentebouillon 100 ml droge witte wijn 12 blaadjes salie 8 blaadjes dragon 50 g gember 10 takjes bladpeterselie 400 g cath... bekijk recept »

Pagina 27 van 100