1000 recepten met peterselie
2 blikjes tonijn (Rio Mare tonijn in olijfolie (160g))150 g ricotta50 g parmezaan1 ei150 g paneermeel2 tomatenolijfoliezoutpeperfleur de sel200 g grijze garnaal, pelbosje peterselie (een half)1. Verwarm de oven voor op 180°C. 2. Giet de olie van ... bekijk recept »
600 gram rode poonfilet 2 theelepels zout 1 ui 50 gram boter 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels fijngehakte peterselie + 4 toefjes 4 partjes citroenSpoel de visfilets onder de koude kraan af en dep ze daarna droog. Wrijf de poon in met het zout. Pel ... bekijk recept »
4 schoongemaakte forellen 1 rode ui 4 eetlepels fijngehakte peterselie 100 gram kruidenboter 50 gram hazelnoten (zee)zout en peper 1 bakje kerstomaatjesVerwarm de oven voor op 200 °C. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Hak de peterselie fijn. S... bekijk recept »
2 takjes peterselie 1/2 limoen 40 gm zachte roomboter 2 theelepels sesamolie 1 zout 1 (versgemalen) peper 1/2 zak linzer delicatess aardappels (; a 1 1/2 kg) 1/2 eetlepel sesamzaadjes 1 plasticfolie Voorbereiden: Peterselie heel fijnhakken. Limoen sc... bekijk recept »
4 courgettes 2 theelepels zout 300 ml water 25 gm boter 1/2 fijngehakte ui 4 centiliter fijngehakte peterselie 1 blokje kippebouillon 1/4 theelepel gemalen zwarte peper 1 snuif nootmuskaat 2 centiliter maïzena 4 centiliter room 2 centiliter geraspte ... bekijk recept »
2 eetlepels witte wijnazijn 1 theelepel mosterd 6 eetlepels olijfolie peper en zout 4 eetlepels fijngesneden peterselie en bieslook 500 gram vastkokende ongeschilde aardappelen 2 in partjes gesneden ongeschilde gro; ene appels wat citroensap 4 stru... bekijk recept »
2 eetlepels witte wijnazijn 1 theelepel mosterd 6 eetlepels olijfolie peper en zout 4 eetlepels fijngesneden peterselie en bieslook 500 gram vastkokende ongeschilde aardappelen 2 in partjes gesneden ongeschilde gro; ene appels wat citroensap 4 stru... bekijk recept »
2 eetlepels witte wijnazijn 1 theelepel mosterd 6 eetlepels olijfolie peper en zout 4 eetlepels fijngesneden peterselie en bieslook 500 gram vastkokende ongeschilde aardappelen 2 in partjes gesneden ongeschilde gro; ene appels wat citroensap 4 stru... bekijk recept »
1 ui Sap van 1 citroen 20 ml olie 10 ml azijn Peper en zout 1 eetlepel gehakte peterselie Snipper de ui Voeg azijn, citroensap en olie toe Op smaak brengen en versieren met peterselie bekijk recept »
8 aardappelen 200 g boter 2 teentjes look 2 el gehakte peterselie geraspte kaas 1. Plaats de aardappelen in de oven op 160 à 180 graden tot ze supergaar zijn en laat afkoelen Haal het vruchtvlees er uit en voeg er de boter, look en peterselie aan ... bekijk recept »