1000 recepten met peterselie
800 g tongscharfilets, 1 bundel peterselie, 2 citroenen, 400 g mayonaise, 4 eieren, 50 g kappertjes, 50 g augurkjes, bloem, paneermeel, eiwit, cayennepeper, peper, zout. Bereidingswijze De tongscharfilets in lange repen snijdenkruiden en in bloem wen... bekijk recept »
200 gr. Noordse garnalen12 tomaten2 eetlepels yogonaise1 sjalotje1 eetlepel gesnipperde peterselievers gemalen peper Voorbereiding Snij de kapjes van de tomaten en hol ze uit. Laat ze vervolgens uitlekken door ze ondersteboven op een theedoek te plaa... bekijk recept »
G 250 gr grotegepelde roze garnalen 2 a 3 eetlepels limoensap 1 grote vleestomaat 1 grote avocado 1/2 fijngehakte ui 1 a 2 fijngehakte jalapenopepers 2 eetlepels fijngehakte koriander en/of peterselie 1 eetlepel vocht van de peper uit het potje 4 eet... bekijk recept »
8 groene olijven gevuld met mandarijen(potje Carbonell)2 takjes peterselie (zakje a 30 g)1 sjalotje2 eetlepels rozijnen2 eetlepels (droge) sherry200 g Tivall vegetarische mix2 eetlepels paneermeel2 theelepels tomatenpureezout1 teentje knoflook en 1? ... bekijk recept »
1 1/2 kilo gekookte mosselen met schelp 1 a 2 knoflookteentjes potje mayonaise bosje Peterselie. Voorbereiding Haal 1 helft van de mosselen af Bereidingswijze Leg de mosselen op een bord of schaal- Meng mayonaise met de uitgeperste knoflook en de pet... bekijk recept »
-50 ml olijfolie -2 ansjovisfilets (uit blik) -1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) -2 el zeer fijn gesneden peterselie -2 el kappertjes uitgelekt en fijngehakt) -peper Voorbereiding de ansjovisfilets met een vork heel fijn prakken en voeg een scheutje ol... bekijk recept »
500 g gekookte asperges250 g gare runderlappen4 tomaten2 kleine uien1 dl zonnebloemolie3 el rode wijnazijn2 tl mosterdzoutpeper2 el fijngehakte peterselieenkele blaadjes slaenkele toefjes peterselie Doe de stukjes asperge, de reepjes vlees, de partje... bekijk recept »
1 kg asperges,4 flinke soeplepels boter,4 eieren,peper zout en nootmuuskaat,peterselieHulpmiddelen Een dunschiller,kom en een bord Hulpmiddelen - Een dunschiller,kom en een bord Voorbereiding Schil de asperges met een dunschiller,eieren hard koken e... bekijk recept »
- ca 250 gr groene pitloze olijven gevuld met pimente - ca 100 gr geraspte (oude) kaas - paar el mayonaise - bos peterselie - peper - facultatief: paar teentjes knoflook - de olijven met de uiensnijder superfijn hakken - gewassen peterselie heel fijn... bekijk recept »
4 x 200 gr zeeduivel filet, 4 eetlepels olijfoliebloem, 8 tenen knoflook, 4 dl droge witte wijn, I5O gr boter, 1/2 bosje peterselie peterselie, zout, peper uit de molen, 450 gr linguine pasta Pel de knoflook en leg ze in de knijper. Spoel de petersel... bekijk recept »