1000 recepten met peterselie
- 1 envelopje saffraan - 2 tenen knoflook - 600 gr kabeljauwfilet - 1 dl olijfolie - 4 tomaten - 1 bosje Provenciaalse kruiden - 1 ui - 1 dunne prei - 1 stengel bleekselderij - 3 visbouillontabletten - 150 gr fruit de mer - 1 eetlepel tomatenpuree -... bekijk recept »
2 kg stevige vis (kabeljauwpoontongzeeduivel?) 2 wortelen - 1 prei - 6 sjalotten kruidentuiltje van peterselietijm en laurier 3 flessen (33 cl) Tongerlo Dubbel Bruin 6? 50 g braadboter 5 eetlepels bloem - peterselie - peper en zout Maak de visse... bekijk recept »
250 g kabeljauwfiletin blokjes 1 pak diepvries vissoep a la bouillabaisse (iglo) 125 ml creme fraiche 8 kerstomaatjesgehalveerd 1 kleine komkommer (of courgette)in lengte gehalveerd en zaadjes verwijderdin plakjes 30 g peterseliefijngesneden zo... bekijk recept »
2 eetlepels olijfolie400 gram roerbakgroentenmix2 zakjes romige mosterdsoep AH15 gram verse peterselie300 gram kabeljauwfilet1 stokbrood75 gram boter Verhit de olie in de soeppan. Bak het groentenmix 3 minuten in de hete olie. Voeg de soep toe en bre... bekijk recept »
1 uitje 2 teentjes knoflook olijfolie 1 blik geconcentreerde champignonsoep 1 blikje champignonplakjes 1 dl droge witte wijn tijm mosterd 1 pakje Pan & Oven of Roomfris peterselie paprikapoeder Snipper het uitje, pers de knoflook uit en fruit deze sa... bekijk recept »
2 el. boter -1 el. olijfolie -1 bakje champignons -1 el. geknipte bieslook -1 tl. geknipte peterselie -2 teentjes knoflook -4 el. citroensap -peper en zout Bereidingswijze Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Smelt de boter en olijfolie ... bekijk recept »
1 teentje knoflookzoutpeper1/2 theel. Provencaalse kruiden3 takjes peterselie3 eetl. olijfolie1 1/2 eetl. citroensap250 gr. (grot)champignons2 eetl. droge witte wijn De grill voorverwarmen op de hoogste stand. Intussen de champignonsteeltjes fijnhakk... bekijk recept »
8 l roomfris (houdbare zure room) 1 pot (kippen)bouillon 1 ui 1 dunne prei 1 winterwortel Zaanse mosterd peterselie olie mosterdzaad Overgiet 2 el mosterdzaad in een bakje met 2 dl kokend water en laat het 2 uur weken. Snijd de winterwortel en pr... bekijk recept »
2 eetl mosterdzaad 1 winterpeen 1 prei 1/2 ui 1 potje kippenbouillon 2 potjes water 1 potje creme fraiche peterselie eventueel zaanse mosterd Laat 2 eetlepels mosterdzaad in een bakje met 2 dl kokend heet water 2 uur weken. Snijd een winterwortel en ... bekijk recept »
2 teentjes knoflook 1 pakje Pan & Oven of Roomfris 1 dl droge witte wijn 1 blikje champignonplakjes 1 blik geconcentreerde champignonsoep 1 uitje paprikapoeder en peterselie mosterd tijm olijfolie Snipper het uitje, pers de knoflook uit en f... bekijk recept »